TV akşam ana haberi veriyor. Haberler içerisinde milletimizi derinden üzen bir haber. TBMM’de yabancılara mülk satışı karşılığı TC. vatandaşlığı verilmesi konusunda araştırma yapılması önerilmiş. Önergeden; koltuk düşkünleri rahatsız olmuşlar ki, yumruk yumruğa gelmişler. TC. vatandaşlığını hem de şehit kanlarıyla sulanmış aziz vatan topraklarından mülk edinme şartına bağlayarak savunanları şehitlerimiz affetmeyeceği gibi iki dedesi de hem 1. Dünya Savaşı’na hem de Kurtuluş Savaşı’na katılarak 8-10 sene savaşmışların torunu olarak haklarımızı sizlere asla helal etmiyoruz.

İsrail Devletinin nasıl kurulduğunu anlamayanların düştükleri hazin durumdur. İstiklal Marşımızı unutmaktır.

TÜİK zaman zaman yabancılara ne kadar taşınmaz satıldığına dair veriler de açıklar. Vicdanlar hiç mi sızlamaz? Bugün milletvekili olabilirsiniz Genel Başkanınızın lütuflarıyla. Gel gör ki yarın siz de olmayacaksınız. Genel Başkanınız da. Milletvekillerini gelecekte o şehrin partilileri sıraya koyacak. Böylece kula kul olmak tarihe karışacak. Bizleri en çok üzen tarafı da kraldan fazla kralcılığa soyunanlardır. Yakışmıyor hiç.

Milletimiz çok sabırlıdır. Canları çeşitli nedenlerle dayalı yansa da sandığı dört gözle bekliyor.

Sizlere öyle bir sandık faturası kesecek ki tarihe geçecek. Yanlışta ısrar edenler, yanlışlarıyla baş başa kalacak.

İlkokullarda öğrencilerimize okutulan andımızın kaldırılmasına bile zerrecik tepki veremeyenlere de üzüntülerimizi hatırlatıyoruz.

Hiçbir şey unutulmuyor ki.

Sevgi ve saygılarımla.