Son günlerde ülkemiz çeşitli skandallara şahit oluyor.

Suudi yönetiminin, İstanbul’da elçilik binası içerisinde, Cemal Kaşıkçı’yı öldürttüğü devletimizin en üst yetkili makamınca açıklanmıştı.

Arabistan’dan gelen 15 kişilik cinayet şebekesi İstanbul’da elçilik binalarında vahşice öldürdükleri, cesedi de kimyasallarla yok ettikleri, polisimizin, özel harekatçılarımızın, MİT’in çalışmalarıyla her türlü belge kayıtla ortaya konulmuştu.

Katiller ellerini kollarına sallayarak geldikleri gibi gitmişlerdi.

Vatan topraklarımızda hunharca işlenen cinayet ortada duruyordu.

Yargıda dava devam ediyordu. İç siyasi rakiplere diklenmeyi meziyet sayanlar, Suudi Yönetimine de meydan okumuşlardı.

Sonunda Kaşıkçı cinayetiyle ilgili dava dosyasının kapatılarak Suudilere gönderilmesine yargı karar vermiş. Karara, sebep de iktidarın isteğinin yerine getirilmesiydi. Yargı nerede?

Milletimizin vicdanı sızlamıştır? Yargımızın ne denli bir siyasi kuşatma altında olduğu da dünyaya servis edilmiştir.

Birkaç benzeri konuyu alt alta koyduğumuzda gerçeği ve kalınan mecburiyetleri görüyorsunuz.

15 Temmuz hain darbe girişiminin finansörü, BAE’ne o dönem en büyük hakaretleri yapanlar bugün BAE ile Merkez Bankaları swap anlaşmaları yapmak durumuna düşmüştür.

Katarla konumumuz aynı vaziyettedir.

Suudilerle de swap anlaşması yapmak amaçlı döviz karşılığı Merkez Bankaları kullanılarak katil Suudi yönetimine adeta jest yapılmıştır. Yargının, ülkenin onuru, şerefi, önceden söylediklerimiz adeta yutulmuştur. DEĞER MİYDİ?

TSK’nın Sakarya’daki tank palet fabrikasını sahasıyla birlikte o dönem yandaş oldukları Ethem Sancak aracılığıyla Katar’a tank yapılmak üzere kiraya verenler, bu işlemleri destekleyen, alkışlayanlar, aradan 4 sene geçmiş bir tane tank yok. Neredeler?

Ethem SANCAK ise AKP’yi ABD iktidara getirdi açıklaması sonrası partiden ihraç için disipline sevk edilmiş.

Yerliyim, milliyim diyenlerin halleri ortada. Millet kimlerin yerli, milli olduğunu, kısa süreçte yaşatılanlarla görüyor, yaşıyor.

Bir de MAN Adası davası var ki, Yargıtay kararını vermiş. Belgeler doğru çıkmış.

Bu zihniyete omuz verenleri, kraldan fazla kralcıları da milletimiz takip ediyor.

Sevgi ve saygılarımla.