Can Ataklı neden yok? Can Ataklı kimdir, Flash TV'den ayrıldı mı? Can Ataklı neden yok? Can Ataklı kimdir, Flash TV'den ayrıldı mı?

9 Mayıs 2024 Perşembe’nin günlerin vazgeçilmezleri olan İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda ve Aldatmak dizilerinde bu akşam yeni bölümleriyle izleyicisiyle buluşacak. Her hafta nefes kesen bölümleriyle dizi severleri ekran başına bağlayan İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda ve Aldatmak dizisinde neler olacak? Seyircileri neler bekliyor? İşte, Perşembe’nin Dizi Özetleri…

9 Mayıs’ta TV’lerde yayında olan dizilerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan İnci Taneleri, Hudutsuz Sevda ve Aldatmak dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Perşembe’nin Dizi Özetleri…

PERŞEMBE'NİN DİZİ ÖZETLERİ

İnci Taneleri 14. Bölüm Özeti:
Azem, Nehir'in izlerini sürerken, Nehir'in ailesini tamamen arkasında bırakması geçmişini açığa çıkarmak için artık zamanının geldiğini gösterir. Yıldız, Dilber'le birlikte yeni iş fikirleri üzerinde düşünürken, Zahir'in serbest bırakılması sıkıntılarına yeni bir boyut kazandırır. Piraye, Azem'le aralarındaki duyguları ve iletişimi tanımlamakta zorlanırken, Ayça ise annesi ve öğretmeni için hayaller kurmaya başlar.

Hudutsuz Sevda 31. Bölüm Özeti:
Levent'in ölümü herkesi şaşırtır. Güç hırsıyla körü körüne hareket eden Tamer, Nihat'ın tetikçisi olduğunun farkında değildir. Halil İbrahim, Zeynep'in kendisinden vazgeçtiğini düşünerek acısını içine gömer. Zeynep'in aşkıyla mücadele ederken, Tamer ile ilgili planlar yapar. Tamer'in yeni hedefi ise Fikret'tir. Tamer, Fikret'i öldürebilecek midir?

Aldatmak 68. Bölüm Özeti:
"Çocuğumuz ne oldu?"
Kadriye, Dicleli evinde yaşamın tadını çıkarırken, Kahraman annesinin samimiyetine şüpheyle yaklaşır. İki kayınvalidenin arasındaki çatışmada Oylum beklenmedik bir tarafı seçer. Oltan ve Tolga, Selin'i özgürlüğüne kavuşturmak için büyük bir adım atar, ancak Selin'in bir hamlesi herkesin hayatını etkiler. Güzide'nin kayıp oğluyla ilgili araştırması çıkmaza girerken, Güzide ve Ozan, Oylum'un kimlik sorununa son vermek için harekete geçerler. Güzide, Tarık'tan giderek daha fazla şüphelenmeye başlar, ancak Tarık'ın ne kadar ileri gittiğinin farkında değildir. Tarık'ın baskısı altında yaşayan Yeşim, Dündar'ı hayatından çıkarmakta zorlanırken, Tarık yeni düşmanlar edinirken acımasızlığını gösterir.