Haber: Mustafa Işık

Korhan Berzeg olayında son dakika! Dere yatağındaki kemiklerin gizemi çözüldü! Korhan Berzeg olayında son dakika! Dere yatağındaki kemiklerin gizemi çözüldü!

2023 yılında Tokat merkezde kurulan Genel Başkanlığını Ömer Özkan'ın yaptığı Afet Tespiti ve Arama Kurtarma Derneği, vatandaşların depremden haberdar olması için ATAK Deprem uygulamasını hayata geçirmeye hazırlanıyor. WhatsApp’ta oluşturduğu 10 grupla depremleri önceden vatandaşlara aktaran ATAK-DER daha geniş kitlelere ulaşmak için ATAK Deprem uygulaması üzerinde çalışmalar sürüyor. Yakın zamanda hizmete sunulacak uygula ile depremler erkenden bilinmesi hedefleniyor. Uygulama sayesinde, uyarıları daha hızlı ve etkin bir şekilde vatandaşlar almış olacak.

“Uygulamamız Sayesinde, Uyarıları Daha Hızlı Ve Etkin Bir Şekilde Alacaksınız”
ATAK Deprem uygulamasını WhatsApp’ta oluşturduğu 10 grupta duyuran Afet Tespiti ve Arama Kurtarma Derneği (ATAK-DER) Genel Başkanı Ömer Özkan yaptığı açıklamasında, “Büyük bir heyecanla sizlere uygulama yazılımımızın tamamlandığını duyurmak istiyoruz. Yaklaşık 7 ay önce, sizlere daha hızlı ve etkin uyarı tahminleri sunma hayalini kurarak yola çıktık. İlk günden beri değişmeyen tek bir şey var: Türk Milletimizin burnu kanamadan, Devletimiz zarar görmeden bu hayali gerçeğe dönüştürmek. Ve bugün, gururla bu hayali gerçekleştirmiş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uygulamamız sayesinde, uyarıları daha hızlı ve etkin bir şekilde alacaksınız. Daha doğru ve detaylı bilgilere erişebileceksiniz. Risklere karşı daha bilinçli ve proaktif bir şekilde önlem alabileceksiniz. Bu yazılımı sizler için, sizlerle birlikte geliştirdik. Verdiğiniz her geri bildirim, her öneri bizim için çok değerliydi. Biliyoruz ki bu sadece bir başlangıç. Önümüzde daha uzun bir yol var. Uygulamamızı geliştirmeye ve sizlere en iyi hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Bu hayali gerçeğe dönüştürmek için emeği geçen herkese teşekkür ederiz. Birlikte daha güçlü bir Türkiye için.” dedi.Whatsapp Image 2024 03 28 At 22.00.20