Fenerbahçe camiası, başkanlık seçimine doğru ilerlerken Aziz Yıldırım'ın adaylık ihtimali üzerinde yoğunlaşıyor. Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı? Aziz Yıldırım geri mi dönecek? İşte detaylar...

Aziz Yıldırım yeniden aday olacak mı?

Başkanlık seçimine doğru yaklaşırken Fenerbahçe camiası, Aziz Yıldırım'ın adaylık ihtimali üzerinde yoğunlaşıyor. Mevcut başkan Ali Koç'un görevi bırakacağını açıklamasının ardından, gözler eski başkan Aziz Yıldırım'a çevrildi. Yıldırım'ın, son altı yılda yaşanan sportif başarısızlıkların ardından harekete geçtiği ve başkanlık için adaylık kararı aldığına dair güçlü söylentiler var.

Fenerbahçe'nin efsane başkanı olan Aziz Yıldırım'ın, sezon sonunda gerçekleşecek olan seçimli genel kurula başkan adayı olarak katılacağına dair iddialar giderek güçleniyor. Bu durum, camiada büyük bir heyecan ve spekülasyon yaratıyor.

Seçim tarihi ise Fenerbahçe tüzüğüne göre Mayıs ayı içinde olmak zorunda. Muhtemel bir senaryoya göre, seçim en geç 25 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek. Başkan adayları ise en az 7 gün öncesinden, yani en geç 18 Mayıs gününe kadar Yüksek Divan Kurulu'na noter tasdikli 500 imza ile adaylıklarını bildirmek zorundalar. Dolayısıyla, kimin aday olup olmayacağı ve hangi isimlerin yarışta olacağı 18 Mayıs'ta netlik kazanacak.

Bu süreçte, Sadettin Saran'ın da ciddi hazırlıklar yaptığı biliniyor. Saran, Ali Koç ile yaptığı görüşmelerde adaylık sürecini değerlendirmiş ve kendisinin aday olacağına dair güçlü sinyaller vermişti. Saran'ın açıklamalarıyla birlikte, seçim yarışının oldukça çekişmeli geçeceği öngörülüyor.

Bakan Tekin 'Orijinal Atatürk Portesi' sergisinde Bakan Tekin 'Orijinal Atatürk Portesi' sergisinde

Fenerbahçe camiası, seçim sürecinin sonuna kadar heyecanla ve merakla beklemeye devam edecek.