Cnn Türk'ün başarılı sunucusu Fulya Kalfa haber izleyenlerinin dikkatini çekiyor ve hayatı ile bilgileri merak ederek arama motorlarından Fulya Kalfa hakkında aramalar yapıyorlar. Peki, Fulya Kalfa kimdir, kaç yaşında? CNN TÜRK Sunucusu Fulya Kalfa evli mi, eşi kim?

Fulya Kalfa, Türk medya dünyasının tanınmış isimlerinden biridir. İşte, Fulya Kalfa'nın yaşamı, kariyeri ve evlilik durumuyla ilgili bazı detaylar:

Fulya Kalfa Kimdir?

Fulya Kalfa, 13 Temmuz 1983 tarihinde Ankara'da doğmuştur. Lise eğitimini Özel Arı Lisesi'nde tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesi'nde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur. Ayrıca Sadri Alışık Kültür Merkezi'nde Temel Oyunculuk bölümünden de mezun olan Kalfa, medya kariyerine 2005 yılında tv8'de başlamıştır.

Çalışma hayatına tv8'deki program yapımcılığı, editörlüğü ve yönetmenliği ile başlayan Kalfa, daha sonra spor spikeri ve sunucusu olarak görev almıştır. Birçok programın içeriğini hazırlayıp sunmuş ve yorumlarda bulunmuştur. Ardından haberciliğe dönerek Habertürk TV'de ve sonrasında CNN Türk'te görev yapmıştır. CNN Türk ekranlarında "Günün Sonu" ve Ana Haber bülteninin sunuculuğunu üstlenmiş, ayrıca "CNN Türk Masası" programını da moderatörlük yapmıştır.

Kalben kimdir, tutuklandı mı? Kalben neden gözaltına alındı? Kalben kimdir, tutuklandı mı? Kalben neden gözaltına alındı?

Fulya Kalfa Evli mi?

Fulya Kalfa evli değildir. Ancak 2009 yılında Cumhurbaşkanlığı Eski Basın Danışmanı, RTÜK Eski Başkanı ve TGRT Eski Genel Müdürü Ali Baransel'in oğlu Habip Ali Baransel ile evlenmiş, ancak daha sonra boşanmıştır.

Fulya Kalfa'nın hayvanseverliğiyle de bilinmektedir ve hayvan haklarının savunulması ve iyileştirilmesi için gönüllü olarak çalışmaktadır.