Survivor 2024 sezonunda yaşanan olaylar, yarışmacı Yunus Emre'nin diğer yarışmacı Aleyna ile olan samimiyetiyle gündeme bomba gibi düştü. Bu yakınlık, Yunus Emre'nin eşi Beria Özden'in de dikkatini çekmiş ve sosyal medya üzerinden tepkilerini dile getirmişti. Son zamanlarda çiftin boşanacağına dair çıkan iddialar ise sık sık magazin gündemini meşgul etmişti. Ancak, son gelişmelerle birlikte bu spekülasyonlara net bir yanıt geldi. Peki, Survivor Yunus Emre boşanıyor mu? Survivor Yunus Emre ve Beria Özden arasındaki olay ne, ayrılıyorlar mı? İşte detaylar...

Ahmet Konanç kimdir, kaç yaşında, nereli? Ahmet Konanç mesleği ne, evli mi? Ahmet Konanç kimdir, kaç yaşında, nereli? Ahmet Konanç mesleği ne, evli mi?

Survivor Yunus Emre boşanıyor mu? 

Survivor 2024'te Yunus Emre'nin, diğer yarışmacı Aleyna ile arasındaki samimiyetiyle gündeme gelmesi, eşi Beria Özden ile ilişkilerini de etkilemiş görünüyor. Son zamanlarda yaşadığı zorlu süreçlerin ardından Beria Özden'in, eşinin Aleyna ile olan yakınlığına karşı rahatsızlığını sosyal medya üzerinden dile getirdiği biliniyor. Bu durum, çiftin boşanacağı yönünde spekülasyonlara yol açmıştı.

Ancak son gelişmeler, bu iddialara jet yanıt niteliğinde geldi. Beria Özden, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla bu spekülasyonlara açıklık getirdi. Özden, "Y.E." şeklindeki paylaşımını kaldırmasıyla ilgili yapılan yorumları, çiftin boşanacağına dair söylentileri yalanladı. Bu hamlesiyle Özden, medyanın ve sosyal medyanın dikkatini çeken iddialara karşı sessizliğini bozarak net bir şekilde durumu açıklığa kavuşturdu.

Böylelikle, Survivor yarışmacısı Yunus Emre ve Beria Özden arasındaki ilişkinin hala devam ettiği ve boşanma gibi bir durumun söz konusu olmadığına dair açık bir mesaj verilmiş oldu.