Tokat Belediye Plevnespor kulübümüz Play-Off maçlarına grubumuzun ilk üç sırasında yer alan 
Armoni Alanya Kestelspor  takımını 1-0 mağlup ederek başladı. Play-Off maçlarımıza bu galibiyetle başlayan takımımızı tüm sporseverler adına tebrik ediyor, kutluyoruz. Bundan sonra yapacağı Play- Off maçlarında da şimdiden başarılar diliyor tebrikler Belediye Plevnespor kulübümüz tebrikler diyoruz. 
02.05.2024 perşembe günü Gaziosmanpaşa Stadyumunda oynanan Armoni Alanya Kestelspor Play-Off maçımızda gözümüze takılan önemli olaylara gelince: 
1- Her zaman olduğu gibi 2. Lige çıkmak için oynadığımız Armoni Alanya Kestelspor maçımız hafta arasında oynanmasına rağmen protokol tribünümüz, diğer maçlarda olduğu gibi şehrimizin önemli mevkilerinde bulunan hemşerilerimizle doluydu.  Bu arada protokol tribünümüzün daimi müdavimlerinden olan Belediye Başkanımız Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nun yanında Sayın Valimiz Numan Hatipoğlu’nu görmek isteriz. Protokol tribünümüzde maçımızı izleyen CHP Milletvekili Kadim Durmaz ile beraber diğer partilere mensup tüm Tokat milletvekillerini de görmek istiyoruz. Takımımızın yaptığı bu mücadelede vilayetimizin bütün birimlerini birlik ve beraberlik içerisinde bir arada görmeyi arzu ediyor tüm Tokatlılar. 
2-Takımımızın on ikinci adam konumunda bulunan taraftarlarımız her zaman olduğu gibi GOP Stadının maraton tribünündeki yerlerini almışlardı.  Hemen yanlarındaki açık tribünde de Ultra Aslanlar taraftarları yer alarak her ikisi birden daha kuvvetli tezahüratlarla takımımızı desteklediler. Bu taraftar topluluklarımıza zaman zaman karşı kapalı tribünde bulunan seyircilerimizin iştirakı ile destekleri oldu. Taraftar toplulukları yaptıkları tezahüratlarla bu maçta daha kuvvetli olarak takımımızın yanında olduklarını gösterdiler. 

Maçın teknik analizine gelince:

Takımımız son maçlarda gösterdikleri performansı bu Play-Off maçında da  sergiledi. Bu maçtada daha mücadeleci, daha baskın bir futbol oynadığını görüyoruz. Takımımızı teknik adam gözüyle hat hat mevki mevki incelediğimizde  kalecimiz Ebubekir Elihoş, oynadığı son maçlardaki gibi kendine güvenen maçın krtik anlarında yaptığı kurtarışlarla artık takımımızın maç kurtaran kalecisi ünvanına doğru gitmeye başladığını görüyoruz. İnşallah Play-Off maçlarının  sonuna kadar aynı başarıyı gösterir. Biz kendisine güveniyoruz. Geri dörtlümüz her zamanki gibi oturmuş ekibinden Doğukan Subaşı için onun yerine Kadir Enes Kıra, pek fazla sırıtmadan oldukça iyi bir maç oynamasına rağmen inşallah daha sonra yapacağımız maçlarda stoperimiz Doğukan Subaşı sakatlığını atlatarak takımdaki yerini alır. Sağ bek mevkimizde yer alan Furkan Şan, oldukça iyi bir sağ bek olmasına rağmen, takımımızın başına daha kötü işler getirmeden defans yerini kaybedip önünde bulunan sağ açık mevkine yaptığı ataklarla ve gereksiz defanstaki yerine, önünde bulunan sağ kanat forvet yerinde yer alarak oynamaya devam etmesi takımımızı bundan sonra yapacağı çok önemli Play-Off maçlarında da zarar getirmeden teknik heyetimiz tarafından bu yanlış yer alması uyarılmalıdır. 

Defans bloğumuzda birinci devre maçlarımızda olduğu gibi tecrübeli futbolcumuz Artun Kütükçü düşünülebilir. Orta sahamızd aYücel Yıldırım, Ozan Kılıçoğlu, iki ön libero Eren Kaya’da ileri orta saha  ( santrafor arkası ) dizilişindeydi. Daha sonra Batuhan Yılmaz santrafor arkası, diğer santrafor arkası olan Eren Kaya’da sağ kanat forvet (sağ açık) değişikliği bir anda iyi olmasına rağmen, (bu arada takımımız Batuhan Yılmaz’ın attığı golle maçı 1-0 kazadı) maçın ilerleyen bölümlerinde Batuhan Yılmaz bu mevkide de en ilerde oynayan santraforumuz Muhammed Emir Özbilen yanında yer alarak takımımızın orta sahada bir adam daha eksik oynamasına sebebiyet vermiştir. Teknik heyetimiz; sağ bek mevkinde oynayan Furkan Şan ve santrafor arkası gibi oynatılması düşünülen Batuhan Yılmaz’ın bu mevkilerin icaplarına uyacak şekilde çalışmalar yaptırılarak onları hazırlamalıdırlar.  Bu arada bu maçta pek iyi oynayamayan santraforumuz Muhammed Emir Özbilen oyundan çıktıktan sonra takımımızda santrafor mevkinde oynayacak oyuncunun olmadığı gözlemledik. Bize göre Batuhan Yılmaz santrafor mevki içinde hazırlanıp oynatılabilir. 
Hülasa olarak 3 sezondur amatör şampiyonluğu, Bal Ligi şampiyonluğu, inşallah bu sezonda 3. Lig şampiyonluğu ekleyebilirsek ülkemizde üç senelik yeni bir takımın bu şampiyonlukları mütalaa edilebilir.  Takımımıza bundan sonra yapacağı  Play-off maçlarında   başarılar diliyor, futbol şanşımızın bizimle olmasını diliyoruz.