Tokat Belediye Plevnespor Kulübümüz  Play-Off maçları grubundan eleme maçı olan Muş 1984 Muşspor  takımına 1-0 mağlup oldu. Muş 1984 takımıyla Play-Off maçımız iki kademeli yapılacaktır. Sahamızda oynadağımız ilk kademede Muş 1984 takımına 1-0 mağlup olduğumuz maçın ikinci maçı Muş’ta cuma günü yapılacak. Takımımızın alacağı netice sonunda Play-Off ikinci tur maçının galibi belli olacak. 3 sezondur şampiyonluk kazanan takımımıza başarılar diliyoruz, futbol şansının  bizimle olmasını temenni ediyoruz. 

6 Mayıs Pazartesi günü Muş 1984 takımı ile Play-Off maçımızda gözümüze takılan önemli olaylara gelince: 

1: Her maçımızda olduğu gibi protokol tribününün manzarası vilayetimizin takımımıza olan ilgi ve alakasını gösteriyordu. Takımımızın bu sezon oynadığı tüm maçlarda vilayetimizin en üst seviyesindeki amirler ve Tokatlı sporseverlerin maçımızı seyretmeye geldiklerini gözlemledik.  Bu manzara Tokat Belediye Plevnespor takımımız için şehrin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesini sağlıyor, bizleri heyecanlandırıyordu. Biz Tokat’ımızda tüm Tokatlılara bu zevki, bu heyecanı tattıran Belediye Plevnespor Kulübümüzün tüm üyelerine teşekkür ediyoruz. Teşekkürler, teşekkürler çok teşekkürler diyoruz.  

2: Takımımızın 12. adam konumundaki taraftarlarımız her zaman olduğu gibi Gaziosmanpaşa Stadyumunda,  maraton tribününde  yerlerini almışlardı. Muş 1984 maçımızda olduğu gibi, maratonda yer alan taraftarlarımızın hemen yanında yer alan açık tribünde Ultras Cephe  ve diğer yanındaki açık tribünde ise sadece  Tokatspor taraftarları ile hep beraber yaptıkları tezahüratlarla takımımızı desteklediler.  Bu birlikteliğimizin inşallah bundan sonra gelecek sezonlarda da olmasını temenni ediyoruz. Biz buradan tüm taraftarlarımıza gösterdikleri bu ilgiden dolayı teşekkürimizi sunuyoruz.  

Maçın teknik analizine gelince: 

Takımımız Muş 1984 maçına son oynadığı maçlardaki tertip ve düzeniyle başladı. Biz takımımızın bu sezon gelebildiği bu seviyeye kadar ellerinden geldikleri kadar yaptıkları mücadeleyi görüyoruz. Bir eski Teknik Adam olarak Tokat’ımızda tepetaklak giden futbol zevkini tekrar kazandırdıkları içinde takımımıza çok teşekkür ediyoruz.  Eskiden geçirdiğimiz olaylardan elde ettiğimiz tecrübelerin ışığı altında bu tecrübelerimizi takımımıza aktararak onlara faydalı olma düşüncesiyle bu satırlarla  yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu arada herkesin şunu bilmesini istiyoruz. Biz teknik heyetimizin bunu- şunu böyle yap diye direktifler yerine; takımımıza teknik heyetimizin yaptığı işlere karışma yerine oynanan maçlarda kendilerinin doğru karar ve tertiplerle aldıkları güzel neticeleri hatırlatıyoruz. Takımımız Play-Off’ taki ikinci tur karar aşamasındaki bu maçta kendi görüşlerimiz yerine daha önce doğru yaptıkları düzenlemeleri hatırlatmak istiyoruz. Takımımız bu son maçlara, sahamızda şampiyon olan Bitexen Adana  1954 Futbol Kulübü ile yaptığı, Tokat’ın birinci devre mağlup olduğu maçımızın bu ana kadar takımımızın en güzel maçı olduğunu gözlemlemiş olarak belirtiyoruz. Oyun olarakta takımımızın  güzel futbol oynamasına rağmen eski kalecimizin çok hatalı gol yemesi maçı idare eden hakemin yanlı davranmasından dolayı mağlup oynamamıza rağmen takımımızın bu güzel futbol oyununda; o maçta geri dörtlünün önünde Yücel Yıldırım, Abdükadir Sönmez iki ön libero, önlerinde de Burak Serez yer almıştı. Takımımızın bundan sonra yapacağı maçlarda çok başarılı olduğumuz futbol ve iyi neticeler aldığımız maçlarımızda sürekli olarak Yücel Yıldırım, Abdülkadir Sönmez iki ön libero önlerinde de Burak Serez’in yerine tecrübeli oyuncumuz Eren Kaya zaman zaman Batuhan Yılmaz tertipleriyle olmuştu.  Hal böyleyken cuma günü oynayacağımız Muş 1984 takımıyla   ikinci kademe Paly-Off maçımızda teknik heyetimiz her iyi oynadığımız maçta taptıkları gibi Yücel Yıldırım ve Abdülkadir Sönmez ikilisine yer vererek orta sahamız ve geri dörtlümüzün önünü iyice kapatıp santraforumuza yakın olan Eren Kaya duruma göre Batuhan Yılmaz ile forvetlerimizi karşı kontratağa 
 çıkartıp gol aramalıyız.       Biz teknik heyetimizden geri dörtlümüzü kanatlarda dahil pek fazla açılmadan dörtlümüzün önünde de karşı akınları iyi karşıkayan iki ön liberomuzun gayretleriyle maçı her zamanki gibi lehimize çevireceği kanaatindeyiz. Tecrübeli futbol adamı olarak içerde oynadığımız Muş 1984 Muşspor maçımızda takımımız daha rahatsız, Cuma günü Muş’ta oynayacağımız ikinci kademe maçımızda da maçın büyük bir kısmında dengeli bir oyun oynayarak ikinci golü yemeden ilk gölü attığımızda maçın nerelere kadar gideceğini tahmin edemeyiz. Teknik heyetimize daha rahat olarak başarılı maçlarda oynadığımız gibi iki ön liberomuzu forvet hattında da kanatlarda Burak Evren ve Ayhan Gençtürk gibi süratli futbolcularımızla kontratak yaparak maçı lehimize dönderebiliriz. Oyuncu değişikliklerinde de Batuhan Yılmaz, Yakup Durmaz çok mecbur olmadıkça da defans ve orta sahamızdan hiç adam değiştirmeyerek oynamaya çalışmalıyız. 

Biz teknik heyetimize daha önce doğru yaptıkları maçlardaki gibi takımımızı hazırlayacaklarına inanıyor, kendi doğru verdikleri kararları yapmalarını bekliyoruz. 

Hülasa olarark 3 sezondur şampiyon olan ( Amatör, Bal Ligi, 3. Lig ) takımımızın bu yol ayrımı olan Muş 1984 maçında başarılar diler, futbol şansımızın bizimle beraber olmasını temenni ederiz.