“İstişareye, eleştiriye açığım”

Tokat İstişare Heyeti, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Tokat Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı uğurlu olsun dileğini plaketle sundu.

            Tokat İstişare Heyeti Başkanı Mehmet Emin Atmaca öncülüğünde gerçekleşen ziyarette Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, istişarenin önemine değinirken, Tokat Kent Konseyi için de aktif tutma niyetini dile getirdi.

            Tokat İstişare Heyeti Başkanı Mehmet Emin Atmaca, heyetin oluşumu ve amacına dair özet bilgilendirmesinde “Tokat İstişare Grubu yerli ve milli değerler altında bir araya gelmiş, farklı düşüncelere sahip olsa da aynı amaca hizmet edenlerin oluşturduğu bir gruptur. Ortak akıl ve istişare ile ortaya çıkacak çözüm önerileri ve Tokat’ın hayrına olan her türlü gelişmeye destek olmaktır. Güzellikleri onure ederken, eksikleri de görüp gündeme getiren, çözümü odaklayan anlayıştayız.” dedi. Günün anısına tebrik plaketini takdim etti.

Sakarya Geyve'de Mayıs Meclisi yapıldı Sakarya Geyve'de Mayıs Meclisi yapıldı

            Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, istişareye ve eleştiriye açık olduğunu vurguladı. Tokat İstişare Heyeti’ne ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerini bildirdi.