Tokat ile sınır komşu il Sivas’a bağlı Yıldız Beldesi, Belediye Başkanı Mustafa Öztürk ile Tokat’ta adından sıkça söz ettirmekte. Tokatlı şair ve yazarların sosyal ve kültürel etkinliklerinde paydaş olan Mustafa Öztürk başkan yeni dönem için hazırlıklarını yaptı.

31 MART 2024 SEÇİMLERİNE HAZIR

Yıldız Belediye Başkanı Mustafa Öztürk 27 Mart Çarşamba günü Halkla Buluşma Mitingi düzenledi. Miting öncesi çok sayıda araç ve vatandaşın katılımıyla Sivas-Yıldız yolu üzerinden belde merkezine muazzam bir konvoy tertip edildi. Konvoyda, otomobil ve minibüslerin yanısıra Belediye Başkanı ÖZTÜRK’ün posterleri ve parti bayraklarıyla donatılmış çok sayıda traktörün yer alması dikkat çekti.

Yıldız Dağı’nın eteklerinde yer alan beldede Merkez Camii çevresindeki Türk Bayrakları, Atatürk posterleri ve parti bayraklarıyla donatılan alanda, bereket dolu çiseli yağmur altında başlayan mitingde Sivas MHP İl Başkanı Hakan Uygun, Yıldız Belediye Başkanı Mustafa Öztürk ve Sivas MHP Milletvekili Ahmet Özyürek birer konuşma yaptılar.

Yıldız Belediye Başkanı Mustafa Öztürk göreve başladığı 2019 yılından bugüne kadar yaptığı ve seçildiği takdirde yapmayı planladığı projelerini anlatırken iki yıla yakın süren pandemi sürecine rağmen hizmetlerini eksiksiz yürütmeye çalıştıklarını belirtti.

Yıldız Dağı Kayak Tesislerinin kurulmasıyla çevrenin önemli bir turizm ve spor merkezi haline geldiğini belirten ÖZTÜRK, yapılan yoğun çalışmalarla Yıldız’ı bir köy görünümünden kurtararak merkezi bir kasaba haline getirdiklerini, ekonomi, tarım, turizm, kültür-sanat projeleriyle de beldeye ekonomik girdileri sağlama ve tanıtım gayreti içinde olacaklarının sözünü verdi.

Yağmura rağmen Belde halkınca yoğun katılımın sağlandığı mitingdeki konuşmasında yaptıklarının yapacaklarının teminatı olduğunu vurgulayan ÖZTÜRK, yapmayı planladığı halde eksik kalan bazı projeleri de bu dönemde gerçekleştirmeye azimli olduğunu söyledi.

Yıldız Belediye Başkanı ÖZTÜRK, beş yıllık süreç içerisindeki hizmetlerinin gerçekleştirilmesinde büyük desteklerinden dolayı devlet yetkililerine, Sivas Milletvekillerine ve doğup büyüdüğü, doyduğu topraklarında yaşayan sevdalısı olduğu Yıldız halkına, çalışmalarında her zaman yanında gördüğü Sivas, İstanbul, İzmir ve Tokat Yıldız Beldeliler Derneklerine daima minnettar olduğunu belirterek teşekkür etti.

Mitinge katılan belde halkı da atılan slogan ve alkışlarla Belediye Başkanlarına destek sözü verdiler.

Sivas Milletvekili Ahmet Özyürek konuşmasında Yıldız Belediye Başkanı Mustafa Öztürk’ün üstün hizmet ve gayretlerine daima yardımcı olduklarını bundan sonra da hazırlayacağı projelere destek vereceklerini belirterek, azimli, dürüst, beyefendi kişiliğiyle, memleketine hizmeti şiar edinen, halkının gönlüne girmiş başkana Yıldız halkından destek istedi.

Beldede yaşayan bayanların da büyük ilgi gösterdiği mitingde Sivas MHP İl Yönetimi, İl Genel Meclis Üyesi adayları, Güneykaya Belediye Başkanı Hasan Erçoban, Sivas ve Tokat’ta yaşayan Yıldızlılar, Belediye Başkanı Mustafa Öztürk’ü yalnız bırakmadılar.

Endonezya'da şiddetli deprem! (6.1) Endonezya'da şiddetli deprem! (6.1)

Yıldız Belediye Başkanı Mustafa Öztürk aynı gün akşamı Sivas Kızılırmak Net TV’de Selcen Küçükçongar’ın hazırlayıp sunduğu “Seçim 2024” canlı yayın programına katılarak beldeye yaptığı hizmetleri ve yeni projelerini anlattı.