9 Mayıs Instagram çöktü mü? Instagram'da sorun mu var? 9 Mayıs Instagram çöktü mü? Instagram'da sorun mu var?

27 Nisan günü saat 21:29 civarında Endonezya'nın güneyinde 6,1 büyüklüğünde bir açık deniz depremi meydana geldi. Hemen hasar veya yaralanma bildirilmedi.

Endonezya'nın güneyinde 27 Nisan günü saat 21:29 civarında 6,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Merkez üssü Banjar'ın yaklaşık 102 km (63 mil) güneyindeydi. Sarsıntı yaklaşık 68 km (42 mil) derinlikte meydana geldi ve Java Adası'nın bazı kısımlarında zayıf ila orta şiddette sarsıntı bildirildi. Depremden dolayı ilk hasar veya can kaybı bildirilmedi; bir miktar hasar mümkündür. Yetkililerin özellikle uzak bölgelerde kapsamlı hasar değerlendirmesi yapması birkaç saat sürebilir. Önümüzdeki günlerde artçı sarsıntıların yaşanması muhtemel. Olay herhangi bir tsunami uyarısına yol açmadı.

Yetkililer, hasarı kontrol etmek için sarsıntı bölgesindeki ulaşım altyapısını geçici olarak kapatabilir. Kapanışlar sırasında küçük kesintiler meydana gelebilir, ancak herhangi bir hasar bulunmazsa hizmet muhtemelen hızlı bir şekilde devam edecektir. Özellikle depremin merkez üssüne yakın yerlerde elektrik kesintileri yaşanabilir.