2 Mayıs 2024 Perşembe’nin günlerin vazgeçilmezleri olan İnci Taneleri, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Aldatmak ve Kül Masalı dizilerinde bu akşam yeni bölümleriyle izleyicisiyle buluşacak. Her hafta nefes kesen bölümleriyle dizi severleri ekran başına bağlayan İnci Taneleri, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Aldatmak ve Kül Masalı dizisinde neler olacak? Seyircileri neler bekliyor? İşte, Perşembe’nin Dizi Özetleri…

2 Mayıs’ta TV’lerde yayında olan dizilerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan İnci Taneleri, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda, Aldatmak ve Kül Masalı dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Perşembe’nin Dizi Özetleri…

PERŞEMBE'NİN DİZİ ÖZETLERİ

İnci Taneleri 13. Bölüm Özeti:
Dilber, Azem'e olan hayal kırıklığını atlatamaz ve Yıldız ile yeni bir iş girişimi başlatmaya karar verir. Ayça, beklenmedik bir yetenek keşfi ile okulun bahar festivalinde görev almaya başlar, ancak bu onun için zorlayıcı bir deneyim olacaktır. Ayça'nın endişeleri, Azem ile Piraye arasındaki mesafeleri kısaltır. Cihan, hayatının rayına oturduğunu düşünürken, Reyyaz'ın teklifi ile kritik bir karar verme noktasına gelir. Her şey yolunda gibi görünürken, sevdiği kadın hakkında öğrendiği sarsıcı gerçekler her şeyi altüst eder.

Sakla Beni 26. Bölüm Özeti:
Naz'ın aldattığını öğrenmesi İncila ve Mete'yi derinden etkiler ve onu sakinleştirmek için çabalarlar. İncila, Mete'ye hamile olduğunu söylemek için doğru zamanı kollamaktadır. Filiz ile Yüksel'in süren anlaşmazlıkları komik anların yaşanmasına neden olur. Kadir'in Naz için hazırladığı sürpriz büyük bir yanlış anlamaya yol açar. Aldatma meselesi Mete ve İncila arasında gerginliklere sebep olurken, beklenen gerçekler gün yüzüne çıkar. Bu sırada Naz'ın doğumu başlar ve İncila'dan gelen haber Mete'yi büyük bir sevince boğar.

Yemekteyiz Duygu Duymaz evli mi, kaç yaşında, nereli? Yemekteyiz Duygu Duymaz evli mi, kaç yaşında, nereli?

Hudutsuz Sevda 30. Bölüm Özeti:
Cezaevinde saldırıya uğrayan Zeynep acil olarak hastaneye kaldırılır. Zeynep'e zarar verenlerden intikam almak için Halil İbrahim harekete geçer. Kızının başına gelenleri öğrenen Rızvan Leto, büyük bir üzüntü içine düşer. Nihat'ın mekanına düzenlediği baskında Halil İbrahim, Hakan'ı ele geçirir. Zeynep'in intikamını almaya kararlıdır. Zeynep'in sağlık durumu nasıl olacak?

Aldatmak 67. Bölüm Özeti:
Güzide, gerçek çocuğunu bulma çabası içindeyken başına gelen yeni gelişmelerle sarsılır. Tarık'ın baskını sonrası Yeşim, güçsüz düşer. Son olaylar Yeşim ve Ümit arasında derin bir yüzleşmeye yol açar. Kahraman'ın annesine olan bağlılığı sadece Mualla'yı değil, Oylum'u da zorlar. Aileye daha da yakınlaşan Kadriye, Mualla'nın beklenmedik bir hamlesine maruz kalır. Oltan, Sezai'nin taleplerine boyun eğerken, İpek yakınlaşma çabalarında sürekli engellerle karşılaşır. Sezai, hayatında büyük değişiklikler yapmaya hazırlanırken, Kahraman'ın bir keşfi her şeyi baştan sona değiştirebilir.

Kül Masalı 10. Bölüm Özeti:
Arat ve Cemil, Arat'ın Erhan'a olan şüphelerini doğrulamak için harekete geçer. Özge için Taylan'ın köşke yaptığı beklenmedik ziyaret yeni fırsatlar sunar. Ancak bu fırsatları değerlendirmek için hızlı davranması şarttır. Erhan, titizlikle hazırladığı planıyla şüpheleri üzerinden atmıştır. Tüm delilleri kardeşi Taylan'a yıkarak kendi planının son aşamasına ulaşır. Artık Arat'ı ve Jale'yi oğullarına kavuşturarak kahraman olmak için önünde hiçbir engel kalmamıştır. Erhan, Arat'ı tuzağa düşürmek için kızını bulduğunu söyler. Arat için kabus henüz sona ermemiştir.