25 Nisan 2024 Perşembe’nin günlerin vazgeçilmezleri olan İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda ve Kül Masalı dizilerinde bu akşam yeni bölümleriyle izleyicisiyle buluşacak. Her hafta nefes kesen bölümleriyle dizi severleri ekran başına bağlayan İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda ve Kül Masalı dizisinde neler olacak? Seyircileri neler bekliyor? İşte, Perşembe’nin Dizi Özetleri…

25 Nisan’da TV’lerde yayında olan dizlerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan İnci Taneleri, Aldatmak, Sakla Beni, Hudutsuz Sevda ve Kül Masalı dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Perşembe’nin Dizi Özetleri…

PERŞEMBE'NİN DİZİ ÖZETLERİ 

Aldatmak final mi yapıyor, final mi yaptı? Aldatmak bitti mi? Aldatmak final mi yapıyor, final mi yaptı? Aldatmak bitti mi?

İnci Taneleri 12. Bölüm Özeti:
Piraye, Azem’in Dilber ile olan ilişkisini ve otelde geçirdiği günleri keşfeder. Bu durum, ikili arasında kaçınılmaz bir yüzleşmeyi tetikler. Azem, aralarındaki anlaşmazlığı sona erdirmek için Piraye’ye uzlaşma adımları atmaya başlar. Öte yandan Azem’in telefonuna gelen esrarengiz bir mesaj, herkesin kafasını karıştırır.

Aldatmak 66. Bölüm Özeti:
"Ne yaparsan yap, ben senden vazgeçmem!" diyen Kadriye, oğlu için verdiği mücadelede giderek güç kazanır. Mualla ile yaşadığı çarpıcı bir yüzleşmenin ardından, Kahraman ailesi içindeki dengeleri değiştirecek bir hamle yapar. Sezai, kızı İpek’ten aldığı beklenmedik itiraflarla şoke olurken, bu durum Oltan’ın da hayatını derinden sarsar. Tolga, Selin’in gerçek duygularından habersizken onun için elinden geleni yapar. Güzide, yeni bilgiler ışığında Dündar’ın gerçek annesi olup olmadığını sorgularken, Yeşim ise müşterilerle yaşadığı tatsız deneyimlerin ardındaki gerçekleri keşfeder. Ümit’in kıskançlığı ise Yeşim için tehlikeli sonuçlar doğurabilir.

Sakla Beni 25. Bölüm Özeti:
Mete’nin herkesin önünde İncila’ya olan sevgisini açıklaması büyük bir şaşkınlık yaratır. Gerçekleri artık saklamak istemeyen Mete, bu açıklamasından pişmanlık duymaz. Ancak İncila, Mete'nin bu itirafını alenen yapmasını uygun bulmaz. Naz, Mete ve İncila arasındaki duyguları kabullenirken, gerçekleri baştan beri sakladıkları için kendini aldatılmış hisseder. Kadir, Naz’a bu süreçte destek olur. Mete ve İncila ise gerçeklerin ortaya çıkmasıyla bozulan aile ilişkilerini düzeltmek için çabalar.

Hudutsuz Sevda 29. Bölüm Özeti:
Zeynep, cezaevinde saldırıya uğrayınca hemen hastaneye kaldırılır. Halil İbrahim, kızına zarar verenlerden intikam almak için harekete geçer. Rızvan Leto, kızının başına gelenler karşısında çaresizce üzülür. Halil İbrahim ve ekibi, Nihat’ın mekanına baskın düzenler ve Hakan’ı yakalar. Hakan, Zeynep’in intikamını almak için öldürülme tehlikesiyle karşı karşıya kalır. Zeynep’in sağlık durumu ise belirsizdir.

Kül Masalı 9. Bölüm Özeti:
Gülcan’ın beklenmedik ortaya çıkışı herkesi derinden sarsar. Annesiyle ilgili gerçekleri sakladığı için Behiye, ablasına öfke duyar ve ortadan kaybolur. Arat, Özge’nin gönlünü almak için çareler ararken, Jale ve Özge arasında büyük bir çatışma yaşanır. Jale, Özge’ye köşkte yaşadığı acı dolu geçmişi anlatır. Bu, Neveser için bardağı taşıran son damla olur ve Jale’yi köşkten gönderme kararı alır. Diğer yandan, Jale, Erhan’a Leyla’nın kaybının ardındaki sırları açıklamak zorunda kalır. Jale’in içinde bulunduğu durum sadece Leyla’nın değil, Arat ve Özge’nin hayatlarını da tehlikeye atar. Arat sonunda kızı Leyla’nın varlığını öğrenir ve tüm bu olayların ardında yatan gerçekler gün yüzüne çıkar.