26 Nisan’da TV’lerde yayında olan dizlerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan Yalı Çapkını, Kızılcık Şerbeti, Arka Sokaklar, Gaddar ve Kara Ağaç Destanı dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Cuma’nın Dizi Özetleri…

Cezaevinde olan Dilan Polat intihar mı etti? Öldü mü, durumu nasıl? Cezaevinde olan Dilan Polat intihar mı etti? Öldü mü, durumu nasıl?

CUMA'NIN DİZİ ÖZETLERİ

Yalı Çapkını 67. Bölüm Özeti 
Ferit ve Seyran büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalırken, Akın beklenmedik bir hamle yapar. Seyran, yaşadığı travmatik deneyimlerin etkisinden kurtulmaya çalışırken, İfakat evden atılmasıyla zor bir duruma düşer ve Halis Ağa'ya yıllardır sakladığı bir sırrı açıklar. Kaya, Suna'ya üzücü bir haber vermek zorunda kalırken, Esme ve Kazım arasında geçmişten kalan konular gündeme gelir. Seyran'ın acılarına nasıl yardımcı olacağını bilemeyen Ferit, çaresizlik içindedir. Ferit'in başına yeni belalar açan bir düşman, onun büyük endişe duymasına neden olur.

Kızılcık Şerbeti 60. Bölüm Özeti 
Umut'un kendisini aldattığını gören Nursema, onu terk eder ve hemen boşanma işlemlerine başlar. Abdullah ile Alev'in ilişkisi iyi gitse de Abdullah'ı zaman zaman zorlar, özellikle doğum günü kutlamak istemesi sorunlara yol açar. Gökhan'ın boşanmış olduğunu öğrenen Kayhan, kızı Çimen'i bu durumdan kurtarmak için Kıvılcım'dan yardım ister. Fatih, Giray ile Doğa'nın arkadaşlığını öğrenince rahatsız olur ve tartışma çıkar. Fatih, gerçekleri öğrenmek için Doğa'yı takibe alır. Metehan yeni arkadaş grubunda sorunlar yaşarken, Alev ile Ömer'in bir davetteki tartışması kötü sonlanır.

Arka Sokaklar 672. Bölüm Özeti 
Ağır yaralanan Kurtuluş Baki'yi kurtarmak için Dr. Alpay ve sağlık ekibi seferber olur. Nur, ayrıldığı eşi Selman'ın şiddet görmeye devam ederken, şans oyunu satıcısı Zeki ona yardım etmek için çabalar. İpek, bilgi yarışmasına arkadaşı Atlas ile hazırlanır, bu durum Haydarberk'i öfkelendirir. Yıldız'ın kardeşi Sarp, kumar borçları yüzünden zor durumda kalır.

Gaddar 14. Bölüm Özeti 
Korkut Kalender'in ölümü sonrası kontrolden çıkan Korkut, intikam peşine düşerken Dağhan'ın ona karşı planları ters teper. Aydan ve Oya, Ekber'in evinde güvende olduklarını sanarken aslında büyük bir tehlikededirler. Ekber, Oya'nın kendisini kullanmaya çalıştığını düşünür ve ona bir ders vermek ister. Dağhan, Korkut'u bulmak için çabalarken, Aydan'a ulaşamaz ve Gürkan'dan yardım ister. Korkut, Dağhan'ı tuzağa düşürürken, müdür, Kurt ve Enver onu kurtarmak için çaba sarf ederler.

Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm Özet
Ölümden dönen Sultan, Ömer'i yanında bulamayınca hayallerini tek başına sürdürmeye karar verir. Sultan, hem Celal Ağa hem de Latif Bey ile mücadele ederken, Ömer düğün hazırlıklarıyla boğuşur. Ömer, Sultan'ı kararından vazgeçirmeye çalışır. Celal Ağa, konaktaki büyük sırrın Ayten ile bağlantılı olduğunu keşfeder ve onu izlemeye başlar, büyük planını uygulamaya devam ederken, Ayten'in çaresiz bir hamlesi Sultan'ın hayatını altüst eder.