27 Mart’ta TV’lerde yayında olan dizlerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan Kuruluş Osman, Taş Kağıt Makas, Şahane Hayatım ve Bir Sevdadır dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Çarşamba'nın Dizi Özetleri…

Çarşamba'nın Dizi Özetleri

Kuruluş Osman 154. Bölüm Özeti
“O görklü çınarı kimsenin yakmasına müsaade etmem!”

Boran ve Konur'un Akıbeti
Boran ve Konur'un kavgası obada büyük ses getirmiştir. Osman Bey onlar hakkında ne hüküm verecektir?

Olıvıa'nın Planı
Olivia, alplar arasındaki bu kavganın kendi faydalarına olduğunu düşünür, bunu kullanmak için bir şey yapacak mıdır?

Osman Bey ve İmren Tegin Arasında Neler Olacak?
İmren Tegin, Osman Bey'e kendisine biat edip ardında durmasını istediğini söyler. Osman Bey "Sizler ihanet ederken biz ata mirasını büyüttük!" diyerek İmren Tegin'e olan üstünlüğünün altını çizer. Osman Bey ve İmren Tegin arasındaki gerilimin sonu nereye varacaktır? Osman Bey, İmren Tegin'e bir oyun kurmuştur. Bu oyunu fark eden İmren Tegin, Osman Bey'e karşı hamlede bulunacaktır.

Arka Sokaklar dizisinin Selin Komiseri Oya Akar dönüyor mu? Oya Akar kimdir? Arka Sokaklar dizisinin Selin Komiseri Oya Akar dönüyor mu? Oya Akar kimdir?

Gazi alp tehlikede mi?
Ayça Hatun, Elçim Hatun'un çeyizlerini yakmak ister ve Gazi'yi de o ateşin içinde bırakır. Gazi, ateşlerin arasından kurtulabilecek midir? Çadırı yakanın Ayça olduğu anlaşılacak mıdır?

İmren Tegin'in Hamlesine Karşılık Osman Bey Ne Yapacak?
Bu durumdan haberdar edilen Bala Hatun, Osman Bey'e destek için yola çıkar. Bala Hatun Osman Bey'e yetişebilecek midir? Osman Bey, İmren Tegin'in hamlesini savuşturabilecek midir?

Orhan Bey ve Holofira'nın Mücadelesi
Holofira, Osman Bey'in obasına gelmiştir. Gizlenmeye çalışsa da Orhan onu görür. Orhan Holofira ile ne konuşacaktır?

Alaeddin ve Gonca'nın Sevdası Zorluklara Direnebilecek Mi?
Alaeddin Bey Gonca Hatun'dan vazgeçmez. Her şeye rağmen bir araya gelebilecekler midir?

Taş Kağıt Makas 5. Bölüm Özeti
Umut yıllardır beklediği ana kavuşur. Fecir Emirkıran’ın gözlerine bakarak meydan okur, büyük savaşı başlatır. Umut’un tehlikeye dönüşmesini istemeyen Fecir, sorunu kökünden bitirmeye kararlıdır; ceza evinde yatan Rıza ile ilgili bir planı vardır. Tarık Yalman davasını kazanmak üzere olan Umut, Tarık aleyhine ortaya çıkan delille sarsılır. Yeni bir adım atmaya hazırlanırken karşısında Harun Yakar’ı bulur. Emirkıranlar’a sağlam bir darbe vurmak isteyen Umut, Harun engelini aşıp; Tarık Yalman davasını kazanabilecek midir?

Şahane Hayatım 21. Bölüm Özeti
Cezaevine girmekten korkan Onur, Demir’in cesedinden kurtulmak için Şebnem’den yardım ister. Şebnem ise Onur’un bu teklifi karşısında şoke olur. Şebnem’in vereceği karar Gümüşçü ailesinin geleceğini belirleyecektir. Aysel, Şebnem’e yapılan suikastı, Demir’in yaptığı öğrenir.  Demir’in öldüğünden habersiz olan Aysel, oğlunun kaçtığını düşünerek onu aramaya başlar. Bu yolda Aysel’in en büyük destekçisi ise geçmişten gelen gizemli bir misafir olacaktır.  Elif, sahte intihar girişiminden sonra Mesut’la yüzleşir. Mesut aralarındaki iş ortaklığını bitirip Elif’ten kurtulmaya kararlıdır fakat Elif’in, Mesut’tan vazgeçmeye niyeti yoktur. Elif’in yeni hamlesi Mesut için zorlu bir sürecin başlangıcı olacaktır. Şebnem ise hayatının en zor kararını vermek zorundadır.

Sandık Kokusu 16. Bölüm Özeti
Şirkete Adnan’ı ziyarete giden Irmak, Selvi’nin Adnan’a olan yakınlığından hoşlanmaz. Adnan’a güvense de içine kurt düşünce Karsu’ya anlatır. Karsu ise Irmak için Adnan ile buluşup konuşur ve tüm gerçekleri öğrenir. Ömer, Filiz’i estetik doktoruna götürme bahanesiyle Hasan ile buluşturur. Filiz, Ömer’in benzin almasını beklerken Hasan gelir ve Filiz’e evinde beklemesini teklif eder ve Filiz kabul eder. Filiz de Hasan’dan etkilenince tekrar buluşmak için adımlar atarlar. Atilla, kitapçıya Karsu ile konuşmaya gelir ve akşam otelde buluşmak için sözleşirler. 

Atilla’yı Nasıl Bir Oyun Bekliyordur?
Karsu eve geç dönünce Irmak ve Filiz onu sıkıştırır. Irmak’ın sözlerine daha fazla dayanamayan Karsu, Adnan’ın onu aldattığını söyler.

Bir Sevdadır 9.Bölüm Özet
Yeşil’in tutuklanması evdeki dengeleri derinden sarsmıştır. Çocuklar annelerinin gidişiyle perişan olurken, Yasin Yeşil için ne yapacaktır? Yasin futbol kariyeri için nasıl bir adım atacaktır?

Gülender ve Menevşe geride kalan çocukları teselli etmek isterken oklar Rukiye’ye çevrilir. Karlıca cephesinde Ünal ve Tufan arasındaki çatışma büyüyecek midir? Menevşe ve Tufan’ın tekrar karşılaşacağı yer neresi olacaktır? Boğaziçi 1453 takımında işi devralan Nehir kimin tarafında duracaktır?

Cenap Ağa’dan gelecek büyük haberle Karlıca ailesinde dengeler kökten değişecektir. Değişen dengeler kimin aleyhine, kimin lehine olacaktır? Yeşil’in son duruşmasında karar ne olacaktır?