28 Mayıs’ta TV’lerde yayında olan dizilerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan Bahar, Mehmed: Fetihler Sultanı ve Ben Bu Cihana Sığmazam dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Salı’nın Dizi Özetleri

SALI'NIN DİZİ ÖZETLERİ    

Bahar 14. Bölüm Özeti:
Timur, hem Rengin'in hem de Çağla'nın baskısı altında kalırken, Bahar ise avukat arayışında kararlıdır. Bu süreçte, Çağla'nın yardımıyla avukat Ayhan ile tanışan Bahar, önemli adımlar atmaya hazırlanıyor.

Bu arada Seren, yangın görüntülerini kontrol ederken hiç beklemediği bir şeye tanık olur. Görüntülerdeki bu sürpriz, bölümün tansiyonunu iyice artıracak gibi görünüyor. Nevra'nın ameliyatından sonra düzenlediği partide ise Bahar, herkesin şok olacağı bir konuşma yapar. Bu konuşma, karakterlerin hayatlarını nasıl etkileyecek merak konusu.

Mehmet Fetihler Sultanı 13. Bölüm Özeti:
Mehmed'in büyük umutlarla ateşlemek istediği top birden infilak eder ve ortalık tam bir kargaşaya dönüşür. Mehmed hızla güvenli bir yere götürülür, ancak bu onun yaşayacağı hayal kırıklıklarının sadece başlangıcıdır. Hisara yapılan saldırı ve Mara'nın kaçırılması, Mehmed'in umutlarını iyice yıkar. Peki, Mehmed bu zor durumdan nasıl çıkacaktır? İhanet edenlerin ve gaflete düşenlerin cezasını vermek için harekete geçecektir.

Konstantinos, Mara'yı kaçırma planında başarılı olur ve onu kendisiyle evlenmeye ikna etmeye çalışır. Ancak Mara, Osmanlı'nın asil kadınlarından biri olarak Konstantinos'a karşı direnç gösterir. Bu zorlu mücadelede kimin istediği gerçekleşecektir?

Orhan, Bali'den intikamını almaya kararlıdır. Peki, Bali'nin sonu mu gelmiştir? Harem'den Mara'yı uzaklaştırarak kendi konumunu güçlendiren Hala Sultan'ın nihai amacı nedir? Bahar ve Gülşah buna karşı bir hamle yapacak mı yoksa Hala Sultan'ın haremdeki hakimiyeti mi başlayacaktır?

Prens dizisi hangi platformda? Prens 3. sezon ne zaman? Prens dizisi hangi platformda? Prens 3. sezon ne zaman?

Ben Bu Cihana Sığmazam 68. Bölüm Özeti:
Cezayir, Tura'nın hazırladığı tuzağı, annesini bulup yüzleştirerek bozar. Tura, bu yenilgiyi hazmedemeyip öfkesini Cezayir'in ailesine saldırarak çıkarır. Leyla, aileyi bu zor durumdan kurtarmak için liderliği ele alır ve harekete geçer. Cezayir, ailesini koruma mücadelesinde tekrar ölümle burun buruna gelir.

Behçet, ablası Hatice ile Kurban arasındaki ilişkiyi öğrenince çılgına döner. Bu durum, Tura'nın annesini koruyan Behçet ve Kurban arasında gerilime yol açar. Taziyev, Tura'nın annesini almak için karşılarına çıktığında, tüm dengeleri değiştirecek büyük bir çatışma yaşanır.

Aile, Cezayir'in akıllıca planıyla kurtulmayı başarır. Ancak Tura, Leyla ve Suna'yı kaçırır. Cezayir, onları kurtarmak için Tura'ya karşı hayatının en zorlu mücadelesini vermek zorunda kalır. Heyecanın bir an olsun dinmeyeceği bu final bölümü, iyilerle kötülerin bu dünyadaki son savaşına sahne olacaktır.    

Editör: Mustafa Işık