Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak? Yalan dizisi konusu ne, oyuncuları kim? Yalan dizisi ne zaman yayınlanacak? Yalan dizisi konusu ne, oyuncuları kim?

4 Mayıs 2024 Cumartesi’nin günlerin vazgeçilmezleri olan Gönül Dağı, Kardeşlerim, Yabani ve Üç Kız Kardeş dizilerinde bu akşam yeni bölümleriyle izleyicisiyle buluşacak. Her hafta nefes kesen bölümleriyle dizi severleri ekran başına bağlayan Gönül Dağı, Kardeşlerim, Yabani ve Üç Kız Kardeş dizisinde neler olacak? Seyircileri neler bekliyor? İşte, Cumartesi’nin Dizi Özetleri…

4 Mayıs’ta TV’lerde yayında olan dizilerde nefesler tutuldu, dizi severleri ekran başında olacak. Bu akşam yeni bölümleriyle yayında olacak olan Gönül Dağı, Kardeşlerim, Yabani ve Üç Kız Kardeş dizilerinde yeni bölümde neler yaşanacak. Seyircileri neler bekliyor? İşte, Cumartesi’nin Dizi Özetleri…

CUMARTESİ'NİN DİZİ ÖZETLERİ

Gönül Dağı Bölüm 137 Özeti
Selma'nın acil bir ameliyatla hastaneye kaldırılması herkesi endişelendirir. Taner, trafik kazasına neden olan Ufuk'u bulmak için harekete geçer. Amcaoğulları ise Taner'in hastanede olmadığını fark etmekte gecikir. Ufuk'u ele geçiren Taner'i durduracak kişi kim olacak? Mevsim, Selma ve Seyfettin'in başına gelenler yüzünden vicdan azabı duyar ve görev yerini değiştirmek için tayinini istemeye karar verir. Mevsim'i kim durdurabilir? Kaya Ailesi, Ali'ye Selma'nın durumunu saklar. Ali, gerçekleri öğrendiğinde nasıl tepki verecek?

Kardeşlerim Bölüm 127 Özeti
"Suzan Teyze'yi sen öldürdün!" sözleriyle başlayan bölümde, Yasmin ve Aybike kendilerini savunmak adına Gökhan'ı etkisiz hale getirirler. Gökhan için Akif ve Şevval'in başka planları olduğundan habersiz bir gerilim yaşanır. Ayten yeni bir işe girer ve patronunun Orhan olduğunu öğrenir. Beklenmeyen bir geçmiş sürprizi Akif ve Süreyya'yı zor durumda bırakırken, Orhan'ın Cansu'ya olan davranışları Oğulcan'ı Ayten ve Cansu'ya yakınlaştırır. Süsen, annesi hakkında bazı gerçekleri öğrenir ve bu, Ömer ile ilişkilerine ciddi etkiler yapar; Aybike ve Yasmin ise büyük bir şok yaşar.

Yabani Bölüm 32 Özeti
Elif, Yaman'a kritik bir ipucu bırakır ve Yaman bu ipucunu takip ederek kazaya kimin sebep olduğunu bulmaya çalışır. Yaman, güvendiği tek kişiler olan Asi ve Cesur'la birlikte Çağla, Alaz ve Rüya'yı gözetim altına alır. Asi'nin bilgi toplama çabası Alaz'ı incitir. Neslihan, iki gencin karmaşık ilişkisine müdahale etmeye çalışırken, Alaz üzerindeki baskılar artar. Yaman ve Alaz arasındaki bağ kuvvetlenirken, Çağla babasının etkisinden kurtulmaya çalışır. Rüya'nın suskunluğunun ardındaki sebep, Şebnem'in hamileliğidir. Ancak Şebnem'in diğer suçları da gün yüzüne çıkarsa, Rüya'yı susturmak zorlaşır. Bu durumda Şebnem, Serhan'a karşı kendini koruma yoluna gider. Güven ise Serhan'ın peşini bırakmaz. Felaketle sonuçlanan bir olay, Yaman ve arkadaşlarını derinden etkiler.

Üç Kız Kardeş Bölüm 84 (Final)
Sadık'ın beklenmedik hastalığı tüm aileyi sarsar. Kızlar, babalarının bu zor durumuyla bağışlamayı öğrenirler. Sadık'ın sağlık durumu, üç kız kardeşi tekrar bir araya getirir ve birlikte geçirecekleri son anlardır belki de. Derya ve Kartal, Mustafa'nın gelmesinden endişelenerek çabucak ayrılma kararı alırlar. Öte yandan Dönüş, Serdar'a yaptığı haksızlığın farkına varır ve onun olmadan yapamayacağını anlar. Türkan ve Somer, düğünle birlikte mutluluğun kapılarını ardına kadar açarlar. Yıllar sonra herkes kendi yolunda ilerlese de, aile olmanın değerini korurlar.