Haber: Mustafa Işık

Karaman, Amasyaspor Futbol Kulübü'nün 3. Lig 2. Grup'ta mücadele ettiği sezonun en zor maçlarından biri olan Silifke Belediyespor karşılaşmasına odaklandıklarını belirtti. Başkan Karaman, "Bu takıma destek olsaydı, bugün düşme hattında değil Play-Off hattında olacaktık." ifadeleriyle takımın önemli bir destek alamadığına dikkat çekti.

Amasya Futbol Kulübü (12365Xcxcxc1)

Amasya'nın bir il takımı olarak ligdeki konumunun şehre yakışmadığını dile getiren Karaman, başarı için ilin bir bütün olarak kenetlenmesi gerektiğini vurguladı. "Ne zaman Amasya şehri olarak bu kenetlenmeyi başarırsak o zaman başarı gelir." diyen Karaman, tüm Amasyalıları Cumartesi günü oynanacak maça destek olmaya davet etti.

Takımın son haftalardaki performansından memnun olduğunu belirten Başkan Karaman, geçen haftaki deplasman maçında aldıkları 1 puanın önemine vurgu yaptı. "Futbolda her zaman puan puandır." diyen Karaman, Cumartesi günü oynanacak maçın ligde kalışlarını belirleyeceğini ifade etti.Amasya Futbol Kulübü (4)

Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 1 - Şanlıurfaspor: 1 Trendyol 1. Lig: Çorum FK: 1 - Şanlıurfaspor: 1

Son olarak, Amasyaspor Futbol Kulübü Başkanı İbrahim Karaman, tüm Amasyalıları takıma destek olmaya çağırarak, "Bu maç bizim ligdeki kader maçımız. Maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar takımımıza destek vermelerini istirham ediyorum." dedi.Amasya Futbol Kulübü (3)