TOKAT VAKFI GENEL KURULU YAPILDI

            Ankara’daki hemşehrilerimizin kurduğu Tokat Vakfı’nın son genel kurulda Başkan Kerem Erdem güven tazeleyerek görevine devam etti. Ankara’da 40 yıla yakındır aktif bir şekilde faaliyet gösteren ve köklü bir kuruluş olan Vakfın üyeleri 21 Nisan tarihli genel kurulunun ilk oturumunda çoğunluğu sağladı. İş İnsanı Kerem Erdem’in yeniden tek aday olduğu genel kurula çok sayıda Tokatlı katıldı. Divan Başkanlığını Av. Arb. Mine Baş’ın yaptığı Genel Kurul birlik, beraberlik ve dayanışmaya örnek olacak şekilde üyelerin dilek ve temennileriyle gerçekleştirildi.

Başkan Kerem Erdem yaptığı konuşmasında; “Tokat Vakfının kuruluş aşamasının ilk gününden itibaren bugüne kadar emek veren tüm kuruculara, genel başkanlara, yönetim kurulu üyelerine ve Tokatlılara teşekkür ederken, köklü bir kuruluş olan Tokat Vakfının genel başkanlığına yeniden lâyık görülerek seçilmesinden büyük gurur duyduğunu, yeni yönetim kurulu arkadaşlarıyla Tokat ve Tokatlılara çok daha yararlı faaliyetler yapacaklarını, bu bağlamda da Ankara’daki tüm sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğine her zaman açık olduklarını” ifade etti.

ANKARA’DA TEMASLAR BAŞLADI

            Tokat Vakfı, yeni genel kurulu sonrasında Ankara’da temaslara başladı. Ziyaret edilen isimlerden ilki Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı, Dış İlişkiler Başkanı, İstanbul Milletvekili Zafer Sırakaya oldu.  Zafer Sırakaya, Tokatlı bürokrat ve iş insanlarının üyesi olduğu Tokat Vakfı Yönetimi ve üyelerini Ak Parti Genel Merkezi’nde konuk ettikten sonra yaptığı paylaşımda “Tokatlı bürokrat ve iş insanları tarafından kurulan Tokat Vakfı’nın Genel Başkanı Kerem Erdem ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Genel Merkezimizde bir araya gelerek vakıf çalışmaları hakkında bilgi alıp, kadim şehrimiz Tokat’ın ekonomik, tarımsal, sosyal, kültürel ve turizme yönelik projelere ilişkin istişarelerde bulunduk.” İfadelerini kullandı.

TOKAT VAKFI YENİ YÖNETİMİNDE KİMLER VAR?

            Tokat Vakfı’nın son genel kurulda Başkan Kerem Erdem güven tazeleyerek görevine devam ederken, Peki Tokat Vakfı Yönetim Kurulu’nda kimler var? İşte o isimler:

·         Kerem Erdem (İş İnsanı)

·         Serkan Sarıkaya (İş İnsanı)

·         Alaattin Torun (Bürokrat)

·         Şenay Köse (MEB)

·         Gülsüm Baydar (Denetmen)

·         Yunus Altun (İş İnsanı)

14 Mayıs Benzin ve motorin güncel fiyatları 14 Mayıs Benzin ve motorin güncel fiyatları

·         Abdülkadir Şahin (İş İnsanı)

·         Zümrüt Altınay (Ev Hanımı)

·         Oğuzhan Bozkurt (Avukat