Haber: Mustafa Işık

2023-2024 Sezonu B grubunda mücadele eden Artovagücü Futbol Kulübü, 27 puanla 3. sırada bitirerek Play-Off’ları garantileyen takım olmuştu. Artova ekibi, ligin yeni ekiplerinden A grubunu ikinci sırada bitiren Ayışığı Spor Kulübü ile eşleşti.

Kocaelispor'a Başkan Büyükakın'dan moral ziyareti Kocaelispor'a Başkan Büyükakın'dan moral ziyareti

KADROYA TAKVİYE
Play-Off’larda boy gösterecek olan Artovagücü Futbol Kulübü, 3 futbolcuyla anlaşma sağladı. Artova ekibi, Zile Belediyespor’un başarılı futbolcularından orta saha oyuncusu Mehmet Yusuf Özdemir, Sağ ve Sol Açık oyuncusu Mehmet Akif Demirtaş ve Forvet Bekir İlhan ile anlaşma yaparak kadrosunu güçlendirdi. Whatsapp Image 2024 04 07 At 19.30.15

“Artova Halkına Final Maçı İzlettirmek İstiyoruz”
Artovagücü Futbol Kulübü Teknik Sorumlusu Ayhan Demirel Hürsöz’e yaptığı açıklamasında, “Artova ilçemize oynadığımız futbolla bir heyecan getirdik. 14 haftalık maratonun ardından 27 puanla 3. sırada bitirerek Play-Off’ları garantileyen takım olduk. Şimdi sıra Play-Off’larda. Grupta gösterdiğimiz mücadeleyi Play-Off’larda da gösterip gidebildiğimiz yere kadar mücadelemize devam edeceğiz. Bundan dolayı Zile Belediyespor’un başarılı futbolcularından orta saha oyuncusu Mehmet Yusuf Özdemir, sağ ve sol açık oyuncusu Mehmet Akif Demirtaş ve forvet Bekir İlhan ile anlaşma yaparak kadromuzu güçlendirdik. İnşallah Artova halkına Final maçı izlettirmek istiyoruz. Bu zaman kadar yanımızda olan Kaymakamımız Sayın Erkan Atam’a ve eski Belediye Başkanımız Sayın Lütvü Yalçın’a teşekkür ederiz. Her daim Artovagücü Futbol Kulübü’ne desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanlığına seçilen Sayın Ali Güner başkanımıza teşekkür ederim.” dedi.