Haber: Mustafa Işık

Plevnespor Play-Off’lara Kenetlendi, Tokatlı ve Futbolculardan Mesajlar Var Plevnespor Play-Off’lara Kenetlendi, Tokatlı ve Futbolculardan Mesajlar Var

Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu Ankara’da gerçekleştirdiği ziyaretler sonrası kentteki basın mensuplarıyla bir araya geldi. Makamında gazetecilere açıklama yapan Başkan Eroğlu, Ankara’da gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili bilgiler verdi. Ankara’da gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili bilgiler verdiği açıklamasının ardından Başkan Eyüp Eroğlu, Plevnespor’da yapılan ve yapılacak olan transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

Tokat Belediye ve Plevnespor Başkanı Eyüp Eroğlu, takıma 2 kanat, 1 forvet oyuncu transfer ettiğini hatırlattı. Keleci ve kanat oyuncusu alacaklarını ifade eden Başkan Eroğlu, hedeflerinin Play-Off olduğunu vurguladı. 28 Ocak Pazar günü deplasmanda 23 Elazığ Futbol Kulübü’ne 3-2 yenildikleri maçı da değerlendiren Eroğlu, Hakem Muhammed Ömür’ün verdiği kararlardan dolayı maçı katlettiğini ifade etti. 

“BİZ PLAY-OFF OYNAYACAĞIZ”
Tokat Belediye ve Plevnespor Başkanı Eyüp Eroğlu, “Belediye Plevnespor hepimizin ortak paydası. Sezona başlarken bizim hedefimiz Play-Off’tu, Play-Off’u da oynayacağız. Benim bir şüphem yok onu söyleyeyim. Takımımızdan ayrılanlar oldu.  Uğur, Yaser, Mustafa, Anıl ve Burak Serez olmak 5 tane oyuncumuz da yolumuz ayrıldı. şu anda 2 tane kanat oyuncusu, bir tane de forvet olmak üzere 3 tane transfer yaptık. Şimdi ise 2 tane daha transfer yapacağız. Bir yine ikinci kaleci hatta birinci kaleciyi zorlayacak bir kaleci, bir de direkt takımda oynayacak bir kanat oyuncusu. 2 tane daha oyuncumuzla ilgili bir çalışmamız var, inceliyoruz, sık dokuyoruz. Gelen oyuncunun direkt oynasın istiyoruz. Öyle yedek falan değil, direk oynasın istiyoruz ve 2 tane de a transferimiz olacak, biz Play-Off oynayacağız.” dedi. 

“HAKEM KATLETTİ”
Elazığ deplasmanında alınan 3-2’lik yenilgiyi de değinen Başkan Eroğlu,  “23 Elazığ Futbol Kulübü maçında hakem katletti, bizi. olmayan bir penaltı verdi. Bir golümüzü saymadı, ne yazık ki hakem hataları oldu orada. Onun içinde tabii ki de kendi hatalarımız da vardır, tabii ben maçı izlemedim. Ciddi de bir hakem hatalarıyla da karşı karşıyaydık. Bunun sonucunda ne yazık ki maçtan mağlubiyetle ayrıldık.” değerlendirmesinde bulundu. 

Gündemlerinde hoca değişikliği olmadığını ifade eden Başkan Eyüp Eroğlu, Semih Tokatlı ile yola devam edeceklerini belirterek sözlerini tamamladı.