Kendisine iletilen tebrikler için teşekkür eden Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, şehrin gelişimine katkı sağlamak için çalışacaklarını belirtti. Yazıcıoğlu, Belediye başkanı olarak göreve başlamasıyla birlikte, şehrin her kesiminden gelen talepleri değerlendirerek adil ve dengeli bir şekilde çözüm üreteceklerini ifade etti.  Yazıcıoğlu, ziyaretler sırasında vatandaşların ve kurum temsilcilerinin şehrin sorunları ve ihtiyaçları hakkındaki görüşlerini dinledi, şehrin geleceği için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. 

Tokat Şehitliğine ziyaret

Başkan Yazıcıoğlu mazbata töreninin hemen ardından Tokat Şehitliğini ziyaret etti. Yazıcıoğlu, “Bütün şehitlerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyoruz, ruhları şâd olsun.” Dedi. 

Tokatlılarla İftar Sofrasında buluştu 

Görevi devraldığı ilk gün Tokat Belediyesi İftar Sofrasında Ramazan ayının bereketini hemşehrileriyle birlikte paylaşan Başkan Yazıcıoğlu, Tokatlı hemşehrileriyle tek tek görüşerek, tebriklerini kabul etti.

“Şehitlerimizin Emanetleri Emanetimizdir”

Yazıcıoğlu, İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen Şehit ve Gazi Aileleri iftarına eşlik etti. Şehitlerin emaneti olan aileleri ve Gazilerle bir araya gelen Başkan Yazıcıoğlu; "Emanetlerimize en iyi şekilde sahip çıkacak, heran yanlarında olmaya devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

Niksar Belediyespor "BAL"a Devam Dedi Niksar Belediyespor "BAL"a Devam Dedi

Hayırlı olsun ziyaretleri

Başkan Yazıcıoğlu tebrik ve hayırlı olsun ziyaretine gelenleri makamında kabul etti. Yazıcıoğlu yaptığı açıklamada, “Tokat Belediye ailesi olarak ziyarette bulunan tüm hemşehrilerimize teşekkür eder, mutlu günler dileriz.” Dedi.

Tokat Valisi Numan Hatipoğlu ziyaret edildi 

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili ve MYK Üyesi Yücel Bulut'la birlikte Tokat Valisi Numan Hatipoğlu'nu ziyaret etti.   

Rektör Yılmaz, Baro Başkanı Bozkurt, Başçiftlik Kaymakamı Yüksel’den ziyaret 

TOGÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Yılmaz, Baro Başkanı Volkan Bozkurt, Başçiftlik Kaymakamı İsmail Yüksel Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu'nu ziyaret ederek, tebriklerini iletti.  Başçiftlik Kaymakamı İsmail Yüksel Başkan Yazıcıoğlu’na; babası Tokat'ın Süper Valisi Merhum Recep Yazıcıoğlu'nun fotoğrafını hediye etti. 

Plevnespor Kulübüne ziyaret

Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu; Milliyetçi Hareket Partisi Tokat Milletvekili ve MYK Üyesi Yücel Bulut ve MHP Tokat İl Başkanı Mustafa İpek'le birlikte Tokat Belediye Plevnespor Kulübünü ziyaret ederek, hafta sonu yapılacak maçta başarılar diledi.