Haber: Mustafa Işık

Tokat’ta 2024 yerel ve mahalli seçimlerinde Belediye Başkan Adayları sahalarda boy göstermeye başladı. AK Parti mevcut Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu’nu, MHP Mehmet Kemal Yazıcıoğlu’nu, CHP Murat Yazıcı’yı,  İYİ Parti Şeref Menteşe’yi, Saadet Partisi Selim Işık’ı, Tokat Belediye Başkan adayı olarak gösterdi. Genel Başkanlığını Dr. Fatih Erbakan'ın yaptığı Yeniden Refah Partisi’nin Tokat Belediye Başkan Adayı Mimari Restoratör ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Hamdullah Suphi Efeli oldu. Efeli, 6’ıncı Tokat Belediye Başkan adayı olarak dikkat çekti.

Tokat'ta 2024 yerel seçimlerinde 6. aday da belli oldu. Yeniden Refah Partisi, Mimari Restoratör ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Hamdullah Suphi Efeli'yi Tokat Belediye Başkan adayı olarak gösterdi.

Efeli'nin adaylığı, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan tarafından tebrik mesajı ile duyurdu. Erbakan mesajında, "Tokat Belediye Başkan Adayımız Hamdullah Suphi Efeli oldu. Tokat'a ve partimize hayırlı olsun. Efeli'yi tebrik ediyor, muvaffakiyetler ve hayırlı hizmetler diliyoruz." dedi.Belediye Başkanlığına 6’Incı Aday Refah’tan Hamdullah Suphi Efeli (1)Efeli de adaylığıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Sayın Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan beyefendinin tensipleriyle, naçizane şahsıma tevdi edilen Tokat Belediye Başkan Adaylığı görevi için teşekkürlerimi sunarım." ifadelerini kullandı.

Efeli, Tokatlılardan destek isteyerek, "Tokat'ı yeniden Refah'a kavuşturmak için birlikte çalışalım. Tokat'ı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için projelerimiz hazır. Tokatlıların desteğiyle Tokat'ı yeniden güzel günler bekliyor." dedi.

Yeniden Refah Partisi Tokat İl Başkanı Yasin Çeltek de, "Tokat Belediye Başkan Adayımız Mimari Restoratör ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı Hamdullah Suphi Efeli olmuştur. Rabbim muvaffakiyetler versin." açıklamasında bulundu.

Vali Aygöl 19 Mayıs etkinliklerine katıldı Vali Aygöl 19 Mayıs etkinliklerine katıldı

Hamdullah Suphi Efeli kimdir?
Mimari Restoratör ve Kentsel Dönüşüm Uzmanı olan Efeli, Tokat'ın tarihi ve kültürel değerlerinin korunması ve geliştirilmesi için çalışmalar yürütmüştür. Kentsel dönüşüm konusunda da uzman olan Efeli, Tokat'ın daha modern ve yaşanabilir bir şehir olması için projeler üretmektedir.

Efeli'nin Hedefleri Neler?
Efeli, Tokat'ı yeniden Refah'a kavuşturmak için yola çıktığını ve Tokat'ı daha yaşanabilir bir şehir yapmak için projeler ürettiğini söyledi. Efeli'nin projeleri arasında; “Tokat'ın tarihi ve kültürel değerlerinin korunması ve geliştirilmesi
Kentsel dönüşüm projeleri ile Tokat'ın daha modern bir şehir olması
Tokat'ın ekonomisinin canlandırılması
Tokat'ta eğitim ve sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi
Tokat'ta sosyal ve kültürel faaliyetlerin artırılması” yer alıyor.