Ben Bu Cihana Sığmazam, Üç Kız Kardeş, Yabani, Aile! Dizilerin yeni bölümlerinde neler olacak?

16 Ocak Salı günü kanallarda hangi dizilerin olacağı seyirciler tarafından araştırılıyor. 
İzleyicilerin merakla beklediği dizilerde neler olacak? İşte TV kanallarında yayınlanacak diziler ve o dizilerde yaşanacak gelişmeler.

Ben Bu Cihana Sığmazam 53. Bölüm Özeti
Bu düşmanlığı sen başlattın, bitiren ben olmayacağım!"
Cezayir şüphelerinde haklı olduğunu öğrenir. Erman Barkan hayattadır. Ve intikamını almaya, Cezayir'i yok etmeye kararlıdır. Bunun için ilk planı Cezayir'in fabrikalarını kapatıp onu silah üretimi yapamaz hale getirerek güçsüzleştirmektir. Cezayir'in ise hedefinde Vedat vardır. Vedat'ı alıp Berfin'i öldürdüğünü itiraf ettirecektir. Cezayir bunlarla uğraşırken hiç beklemediği yerden darbe alır. Müfit artık onun düşmanıdır. Cezayir için en zoru devletinin onu gözden çıkardığını görmek olur. Ama elbette bunun altında kalmayacaktır. Diğer tarafta Suna'nın herkesten gizli Soysal'la evlenmeye kalkması eve bomba gibi düşer. Kızları yüzünden Leyla ve Cezayir büyük bir tartışma yaşar ve Cezayir evi terk eder.

Üç Kız Kardeş 70. Bölüm Özeti

Somer Rüçhan’ın geçmişindeki acı gerçeği öğrenip sarsılır, Rüçhan henüz oğlunun varlığından bir haber mezarını aramaya devam ederken Müjgan ona yardım etmeye çalışsa da başarısız olacaktır. Diğer taraftan Somer’de kardeşinin izini sürmeye devam eder.
Kartal artık Adnan’ın Rüçhan’la olan kan bağını öğrenir daha da huzursuz olmaya başlar.
Türkan ise Rüçhan’a karşı duygulu, acısını yüreğinde hissederken Somer’in üzüntüsüne de ortak olmaya çalışır, Somer’in uzaklığının farkındadır moral vermek için güzel bir plan yapar fakat Somer’ in kafası karışmış haldedir. Türkan’ın sürprizine Somer’in cevabı ne olacak?

Yabani 18. Bölüm Özeti
Yaman’ın kurduğu oyun sayesinde Serhan’ın bütün mağduriyet senaryoları bir hiç haline gelir. Serhan, Neslihan’ı elinde tutmak için saldırganca son hamlelerini hesaplamak zorundadır artık. Yaman ve Rüya’yı öldürmeye kalkanın Alaz olduğunu, Serhan’ınsa oğlunu korumak uğruna bu gerçeği örtbas etmeye çalıştığını öğrenen Şebnem ve Metin için de dengeler değişir. Şebnem bu zamana kadar aldığı tüm kararları sorgular hale gelir. Rüya, annesiyle babasının hakiki bir şekilde bağlandıklarını görmektedir artık. Neslihan’ın önündeyse iki yol vardır. Ya Serhan’ın son koz olarak önüne sürdüğü şantaja boyun eğmek… Ya da sıkıştırıldığı köşeden Yaman’ın yardımıyla çıkmak, ipleri eline alıp çocuklarını Serhan’a kaptırmamak için savaşmak. Alaz yaşananlardan dolayı en çok Asi’ye karşı pişmanlık duyar. Nefretle beslenen aşkları, onlar fark etmese bile, daha da büyür. Asi tarafından bıçaklanan Alaz, Güven’in elinde can çekişirken; dört bir yandan köşeye sıkışan Serhan’ın öfkesinin odağı tek odağı yine Yaman’la babasıdır. Onun kini, Alaz ile Yaman arasındaki düşmanlığı da harlar. İçlerinden biri her şeyini kaybetmek üzeredir artık. Ama kim? Hak eden mi? Masum olan mı? Bu kör dövüşünün kaybedeni kim olacaktır?

Aile 28. Bölüm Özeti
Devin’in hastaneden taburcu olmasıyla birlikte aile rahat bir nefes alırken Aslan (Kıvanç Tatlıtuğ) ve Devin’i (Serenay Sarıkaya) yeni bir sınav beklemektedir. Uğradığı saldırı yüzünden Devin’in hamilelik süreci ve doğumu, hem kendisi hem de bebeği için hayati risk taşımaktadır. Aslan, baba olmayı her şeyden çok istese de Devin’i kaybetme ihtimalini göze alamaz. Devin’in sağlığı için gebeliği sonlandırmaları gerektiğini düşünürken, Devin bu konuda kararsızdır. Peki ikili bebeğiyle ilgili ne karar verecektir?
Seher dünya gözüyle yapmak istediklerinin bir listesini çıkarır. Aslan ise babaannesinin isteklerini yerine getirmek için Devin’le birlikte harekete geçer. İkilinin, Seher’le birlikte geçirecekleri bir gece, aileleri için bir dönüm noktası olacaktır. Diğer taraftan Hülya ise İlyas’ın ölümünden sonra Kıymet’in kendileri için bir tehdit olabileceğini düşünür ve onu ziyaret eder. Ferman, söz verdiği gibi Aslan’ı öldürme planını kurmaya başlar. Bunun için önemli birinin kapısını çalacaktır: Arnavut Babür. Aslan’ın marinada işçilere verdiği veda yemeğini basan Babür, marinaya çökebilmek için Aslan ve Bedri’nin başına bela olacaktır. Bedri ve Yağmur, sürpriz bir yemekte Nedret ve Neşe’ye evlilik kararlarını açıklarlar. Ancak Neşe, bu karara hiç de sıcak bakmamaktadır. Diğer taraftan Nedret de Yağmur’un geçmişiyle ilgili bazı bilgilere ulaşır. Acaba Yağmur ve Bedri evliliklerinin önündeki bu engelleri aşabilecekler midir? Herkesin bir araya geldiği o akşam yaşananlar, tüm aile için hem mutlu hem de hüzünlü olayları beraberinde getirecektir.