Bensu Soral kalbinde ritim bozukluğu şüphesiyle gündeme geldi. Geçtiğimiz hafta hastaneye kaldırılan Soral'ın sağlık durumu, hayranları ve  yakın çevresi tarafından endişeyle takip ediliyor. Peki Soral'ın son sağlık durumu nasıl? İşte detaylar... 

Geçtiğimiz aylarda evliliklerini sonlandırma noktasına gelen ancak son anda bu karardan vazgeçen Soral-Baş çifti, 2021 yılında yaptıkları açıklamada "Evliliğimizle ilgili hassas bir süreçteyiz. Zamana ihtiyacımız var" ifadelerini kullanmışlardı. Çift bu kez de sağlık sorunlarıyla mücadele ediyor.   

Yaza 'Merhaba' dediler Yaza 'Merhaba' dediler

Bensu Soral neden hastaneye kaldırıldı? Son sağlık durumu nasıl?

Bensu Soral'ın sağlık durumu nedeniyle hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.   Soral'a hayranları sosyal medya üzerinden geçmiş olsun mesajları göndererek desteklerini ifade etti.   Birçok spekülasyona konu olan çift, yaşadıkları bu zorlu süreci atlattıktan sonra şimdi de farklı bir sınavla yüz yüze. 

Hakan Baş, geçtiğimiz mayıs ayında aniden fenalaşarak hastaneye kaldırılmış ve yapılan tetkikler sonucunda ciddi bir kalp rahatsızlığı olduğu tespit edilmişti.  İş adamı, bu rahatsızlık nedeniyle acil bir operasyon geçirmek zorunda kalmıştı. Eşinin sağlık durumundan ötürü zor günler geçiren  Bensu Soral geçtiğimiz hafta kendisi de sağlık problemleri nedeniyle hastaneye kaldırıldı.   Soral'ın kalbinde ritim bozukluğu olduğundan şüphe ediliyor. Çift şu anda evlerinde dinlenmeye çekilmiş durumda.