Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde 5 milyon TL'lik soruyu doğru cevaplayarak büyük bir başarıya imza atan Berk Göktaş'ın hikayesi, genç yaşına rağmen gösterdiği üstün yetenekle dikkat çekiyor. Peki, Berk Göktaş kimdir, nereli, kaç yaşında? Kim Milyoner Olmak İster Berk Göktaş ne okuyor, mezunu? İşte detaylar...

Berk Göktaş kimdir?

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde dikkatleri üzerine çeken isim olan Berk Göktaş, genç yaşına rağmen üstün yetenekleriyle adından söz ettiriyor. Boğaziçi Üniversitesi'nde Bilgisayar Mühendisliği 2. sınıf öğrencisi olan Göktaş, sadece 19 yaşında olmasına rağmen ülke genelinde yapılan Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) gösterdiği olağanüstü performansla dikkat çekti. YKS'de elde ettiği 71. sıra ile Berk Göktaş, akademik alandaki başarısının yanı sıra fizik ve uzay alanlarına olan ilgisiyle de takdir topluyor.

Berk Göktaş ne okuyor, mezunu?

Göktaş, sadece akademik başarısıyla değil, aynı zamanda fizik ve uzay alanlarına olan ilgisiyle de dikkat çekiyor. Kendi ifadesine göre, yarışmada ilerleyebildiği noktaya kadar gitmek ve yarışmadan kazanacağı ödülle yurt dışında yüksek lisans yapmak istiyor. Tutkusu ve hedefleriyle genç yaşta önemli bir ivme kazanan Berk Göktaş, geleceğe umutla bakıyor.

Rekor Kıran Performans: 5 Milyon TL'lik Soruyu Doğru Yanıtlayan İsim

Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde, Berk Göktaş adeta rekor kırdı. Programda daha önce hiçbir yarışmacının ulaşamadığı 5 milyon TL'lik soruya doğru cevap vererek tarihe geçti. Kenan İmirzalıoğlu, Göktaş'ın başarısını övgüyle karşılayarak duygularını şu sözlerle ifade etti: "Tüylerim diken diken oldu gerçekten. Hepimizi çok heyecanlandırdın. Yüreğine, aklına sağlık. Bugüne kadar verdiğin, kendini geliştirmek için verdiğin emeğe sağlık. Yürekten kutluyorum seni."

Göktaş'ın Heyecanı ve Duyguları

Berk Göktaş, büyük başarısını şu sözlerle ifade etti: "Çok heyecanlıyım, çok mutluyum! Yaşadıklarım film şeridi gibi geçti gözümün önünden. İyi bir sonuç alacağımı biliyordum ama bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim." Genç yarışmacının heyecanı ve başarısı, izleyenleri de heyecanlandırarak büyük bir alkış topladı.

Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümünde rekor kıran Berk Göktaş'ın genç yaşta gösterdiği üstün başarısı, gelecek vaat eden bir kariyerin habercisi olarak dikkat çekiyor.