Galatasaray - Fenerbahçe VAR Hakemi Fabio Maresca nereli, kaç yaşında? Fabio Maresca kimdir? Galatasaray - Fenerbahçe VAR Hakemi Fabio Maresca nereli, kaç yaşında? Fabio Maresca kimdir?

Ziraat Türkiye Kupası heyecanı yarı final maçlarıyla devam ediyor. Beşiktaş ile Ankaragücü, kritik rövanş maçında karşı karşıya gelecek. Mücadele öncesi merakla beklenen konular arasında maçın tarihi, saati ve hangi kanalda yayınlanacağı da bulunuyor. Beşiktaş Ankaragücü maçı saat kaçta, nerede, hangi kanal canlı yayınlayacak? İşte detaylar...

Beşiktaş Ankaragücü maçı saat kaçta, nerede, hangi kanal canlı yayınlayacak?

Beşiktaş ile Ankaragücü arasındaki çekişmeli maç, 7 Mayıs Salı günü Tüpraş Stadyumu'nda gerçekleşecek. Saat 20:30'da başlayacak olan karşılaşma, futbol tutkunlarının heyecanla beklediği bir atmosfere sahne olacak. Mücadele, Türkiye'nin önde gelen kanallarından ATV'den canlı olarak yayınlanacak. Bu sayede futbolseverler, heyecan dolu dakikaları ekrandan takip etme imkanına sahip olacaklar.

Beşiktaş'ta, maç öncesi bazı eksikler dikkat çekiyor. Tayfur Bingöl ve Amir Hadziahmetovic gibi önemli isimlerin sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyeceği belirtilirken, Bakhtiyor Zaynutdinov'un da maçta görev alması beklenmiyor. Ayrıca, Daniel Amartey'in ağabeyinin cenaze törenine katılmak üzere Gana'ya gittiği ve karşılaşmada forma giyemeyeceği de açıklandı. Beşiktaş'ta cezalı oyuncu bulunmazken, Olimpiu Morutan ve Alper Uludağ'ın sakatlıkları sebebiyle sahada yer alamayacakları belirtildi.

Ankaragücü cephesinde ise kadroda eksikler bulunuyor. Mücadele öncesinde bazı oyuncuların sahada yer alamayacağı açıklandı. Ancak takım, bu zorlu mücadeleden galibiyetle ayrılmak için hazırlıklarını sürdürüyor.

Maçı yönetecek hakem Zorbay Küçük olacak. Küçük'ün yardımcılıklarını Erdem Bitik ve Murat Tuğberk Curbay yapacak. Dev mücadeleden galip ayrılan taraf, finale yükselerek büyük bir başarı elde etme yolunda önemli bir adım atmış olacak.

Her iki takımın muhtemel 11'leri de merakla bekleniyor. Beşiktaş'ta Mert, Svensson, Necip, Worrall, Emrecan, Salih, Al-Musrati, Ghezzal, Muçi, Rashica ve Semih'in forma giymesine kesin gözüyle bakılırken, Ankaragücü'nde ise Bahadır, Atakan, Mujakic, Radakovic, Kitsiou, Tolga, Bassogog, Flips, Erkan, C'Giovanis ve Sowe'nin sahaya çıkması bekleniyor.

Ziraat Türkiye Kupası'nda bu önemli yarı final mücadelesi, futbolseverleri ekran başına kilitleyecek gibi görünüyor.