Haber: Mustafa Işık

Tokat'ta ambulansla çarpışan hafif ticari araçtaki 3 kişi yaralandı Tokat'ta ambulansla çarpışan hafif ticari araçtaki 3 kişi yaralandı

Tokat’ta 15 yıl önce Anadolu Pasajı’nda Çanta sektörüne atılan Hilal Güreli, ikinci şubesini tarihi Yeraltı Çarşısında halkımızın hizmetine açtı. Bugün saat 13.00’da gerçekleşen açılışa TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Yusuf Beyazıt, Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu, Ak Parti İl Başkanı Ali Özer, Kadın Kolları Başkanı Havva Sabuncuoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Resul Akyürek’in yanı sıra Hilal Gürel'in dostları ve sevenleri katıldı.Çanta Evi Mağazası’nın Açılışına Büyük İlgi (6)“Geniş Ürün Yelpazesi ve Marka Çeşitliliği Açısından Tokat'ta Bir İlk”
İş Kadını Hilal Güreli açılışta yaptığı konuşmasında, “Bugün rızık kapımızın ikinci şubesini aşmanın ve açılışta siz değerli dostlara aramızda görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle Tokat'ımızın önemli çarşılarından olan Yeraltı Çarşısını yenileyerek Tokat'ımıza tekrar kazandıran Sayın Belediye Başkanımız Eyüp Eroğlu Beyefendi'ye teşekkür ediyorum. Biz ilk iş yerimizi bundan 15 yıl önce Anadolu Pasajında 20 metrekare bir dükkânda açtık. Zaman içerisinde sizlerin desteğiyle büyüdük. Şimdi ise ikinci şubemizi açmanın gururunu ve sevincini yaşıyorum. Mağazamız yenilenen Yeraltı Çarşısında olup ürün kalitesi, geniş ürün yelpazesi ve marka çeşitliliği açısından Tokat'ta bir ilk. Aynı zamanda konum itibariyle de Tokat'ımızın her yerine yakındır. Sizleri mağazamızda misafir etmekten, özenle seçtiğimiz çanta modellerimizi sizlere sunmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bugün ikinci mağazamızın açılışında bizleri yalnız bırakmadığınız için tüm dostlarımıza ve katılımcılarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmaların ardından edilen dualarla Çanta Evi Mağazası halkımızın hizmetine açıldı. Katılımcılar Çanta Evi Mağazasını gezerek program son buldu. Çanta Evi Mağazası’nın Açılışına Büyük İlgi (11)TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı’ndan Tebrik
TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı ve Milletvekili Yusuf Beyazıt, sosyal medya hesabından tebrik mesajı yayımladı. Mesajında Beyazıt, “Tokat Belediye Başkanımız ve Başkan Adayımız Eyüp Eroğlu, İl Başkanımız Ali Özer, Kadın Kolları Başkanımız Havva Sabuncuoğlu, Gençlik Kolları Başkanımız Resul Akyürek'in katılımlarıyla açılışını yaptığımız Çanta Evi'nin şehrimize, Yeraltı Çarşımıza hayırlı olmasını diliyorum.” paylaşımında bulundu. Çanta Evi Mağazası’nın Açılışına Büyük İlgi (5)“Çanta Evi'nin Şehrimize Hayırlı Olsun”
Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı Eyüp Eroğlu ise paylaşımında, “Yenilenen yüzüyle yeniden ticari canlılığını kazanmaya başlayan Yeraltı Çarşımızda yeni bir iş yerimizin daha açılışını gerçekleştirdik. Anayasa Komisyonu Başkanımız Tokat Milletvekilimiz Av. Yusuf Beyazıt ve AK Parti İl Başkanımız Ali Özer'in katılımlarıyla açılışını yaptığımız Çanta Evi'nin şehrimize, Yeraltı Çarşımıza hayırlı olmasını diler, işletme sahiplerini tebrik ederim.” notunu paylaştı.

Çanta Evi Mağazası’nın Açılışına Büyük İlgi (13)Çanta Evi Mağazası’nın Açılışına Büyük İlgi (12)Çanta Evi Mağazası’nın Açılışına Büyük İlgi (10)Çanta Evi Mağazası’nın Açılışına Büyük İlgi (9)Çanta Evi Mağazası’nın Açılışına Büyük İlgi (8)Çanta Evi Mağazası’nın Açılışına Büyük İlgi (7)Çanta Evi Mağazası’nın Açılışına Büyük İlgi (6)Çanta Evi Mağazası’nın Açılışına Büyük İlgi (4)Çanta Evi Mağazası’nın Açılışına Büyük İlgi (3)Çanta Evi Mağazası’nın Açılışına Büyük İlgi (2)