Türkiye Futbol Federasyonu'nda VAR'dan sorumlu hakemlik görevine atanan Dr. Cem Satman, göreve başlamasıyla futbol camiasında dikkat çekiyor. Peki, Cem Satman kimdir, kaç yaşında, nereli? VAR’dan sorumlu hakem Cem Satman hangi takımlı, nerelerde çalıştı? Cem Satman neden gündemde? İşte detaylar...

Cem Satman kimdir?

Cem Satman, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi'nde Eğitim Psikolojisi alanında yüksek lisans ve doktora eğitimini 2013 yılında başarıyla tamamlayan bir eğitimci ve sporcu. 14 yıllık bir beden eğitimi ve spor öğretmeni olan Satman, 2003 yılında süper lige yükselme başarısı gösterdi ve 2006 yılında FIFA Yardımcı Hakemi unvanını aldı. Sporda uluslararası alanda ülkesini 11 yıldır başarıyla temsil etmektedir.

Nilay Toprak kimdir, kaç yaşında, fenomen mi? Nilay Toprak kimin kardeşi, hapis cezası  mı aldı? Nilay Toprak kimdir, kaç yaşında, fenomen mi? Nilay Toprak kimin kardeşi, hapis cezası mı aldı?

VAR’dan sorumlu hakem Cem Satman hangi takımlı, nerelerde çalıştı?

Profesyonel kariyerinde 14 yıl boyunca Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan Satman, aynı zamanda Süper Lig ve FIFA Yardımcı Hakemliği görevlerinde bulunmuştur. Futbol hakemliği ve eğitim psikolojisi alanlarında çevirileri ve yazıları bulunan Satman, UEFA Fitness Direktörü Werner Helsen'in ekibinde de görev almaktadır.

Dr. Cem Satman, evli ve bir çocuk babasıdır. Türkiye Futbol Federasyonu'nun VAR'dan sorumlu Merkez Hakem Kurulu Üyesi olarak atanan Satman, futbol camiasında yeni sorumluluğuna hazırlanmaktadır.