Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yerel seçim kampanyası kapsamında 2 Mart Cumartesi günü Antalya’da miting yaptı. Konuşma yaptığı sırada Antalya Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları Dayanışma Derneği ve üyeleri hep bir ağızdan 'Staja müjde, çıraklığa müjde' diye bağırarak seslerini Erdoğan'a duyurdu.

Tokat'ta deprem sonrası güvenli konut arayışı! Tokat'ta deprem sonrası güvenli konut arayışı!

Staj Mağdurları için meraklı bekleyiş sürüyor!

Staj Mağdurları için çok önemli gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan daha önceki mitinginde, Staj Mağdurlarının ısrarı karşısında “Vereceğiz… Daha ne müjdeler vereceğiz' diyerek karşılık vermişti.   Staj Mağdurları verilen sözün tutulacağı günü bekliyor.

Staj ve Çıraklık Mağdurlarının amacı ne?

Çalışma hayatlarına Çıraklık ve Eğitim Merkezleri bünyesinde atölyelerde çırak olarak başlayan vatandaşlar bugün SGK tarafından o yılların emeklilikte işe giriş başlangıç tarihi olarak kabul edilmemesinden ötürü mağduriyet yaşadıklarını savunmaktalar. Türkiye’nin dört bir yanında Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurlari Derneği kurarak seslerini yetkililere, TBMM’ye, en başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duyurarak haklarını kazanmak istiyorlar. Son gelişmelerle birlikte Staj ve Çıraklık Sigortası Mağdurları kendilerini ve seslerini yetkili isimlere duyurmakta başarılı oldular. Şimdi ise yetkililerin konuyla ilgili harekete geçip geçmeyeceği büyük merak konusu oldu.