Tokat'ta evde tüp patlaması sonucu 1 kişi yaralandı Tokat'ta evde tüp patlaması sonucu 1 kişi yaralandı

Haber: Mustafa Işık

Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Musa Özdemir, gazetecilik serüvenine dağıtıcılıkla başlayıp bugün Türkiye'nin önemli bir basın kuruluşunun yönetim kurulu üyeliğine seçilerek onurlu bir göreve imza attı.

Dünya Gazetesi'nin dağıtıcılığıyla 34 yıl önce adım attığı gazetecilik serüveninde bugün Tokat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı unvanını taşıyan Musa Özdemir, kurucusu olduğu gazetenin aynı zamanda Basın Vakfı Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçilmenin mutluluğunu yaşıyor.Dağıtıcılıktan Yönetim Kurulu Üyeliğine Gazeteci Musa Özdemir'in Onurlu Yükselişi (2)

Türkiye Gazeteciler Federasyonu'nun 69. Başkanlar Konseyi toplantısında 50'den fazla ilden gelen yüzlerce gazeteci arasında temsilci olarak yer alan Özdemir, toplantıda alınan kararlar ve basının geleceği hakkında önemli görüşmelerde bulundu.

Toplantının ikinci gününde gerçekleştirilen seçimde Tek Listeyle yapılan oylamada Musa Özdemir, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Yılmaz Karaca başkanlığındaki yeni yönetim kuruluna seçilen isimler arasında yer aldı.Dağıtıcılıktan Yönetim Kurulu Üyeliğine Gazeteci Musa Özdemir'in Onurlu Yükselişi (3)Seçimin ardından duygularını dile getiren Özdemir, "Bugün benim en mutlu günüm. Öncelikle beni bu göreve layık gören başta Genel Başkanım Yılmaz Karaca nezdinde tüm başkanlarıma teşekkür ediyorum. Gazetecilik mesleği onurlu bir meslek. Bu mesleği dağıtıcılıktan başlayarak gazetecilerin temsilci noktasına gelmekten onur duyuyorum. Şimdi meslektaşlarımın sorunlarına daha çok değineceğim, ilgileneceğim ve çözümü noktasında efor sarf edeceğim. Bu benim için hayatımın anlamı hâline geldi" dedi.