Bu yıl Ramazan ayının manevi atmosferini değerlendiren Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, infazı devam eden yükümlülere yönelik gıda, fitre ve giysi yardımı kampanyası başlattı. Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı Koruma Kurulu'nun kararıyla harekete geçen müdürlük, işbirliği ve desteklerle birlikte ihtiyaç sahibi 93 yükümlüye yardım ulaştırdı.

Bakan Güler Yüksekova Belediyespor sporcularıyla buluştu Bakan Güler Yüksekova Belediyespor sporcularıyla buluştu

Tokat Ticaret Borsası, Tokat İl Müftülüğü, Tokat Diyanet Vakfı ve Türk Kızılayı Tokat İl Başkanlığı gibi kurumların katkılarıyla toplam 40 gıda kolisi ile 30 çift ayakkabı dağıtıldı. Ayrıca, Tokat Kızılay Başkanlığı tarafından 2000 TL fitre yardımı yapıldı.

Bu yardımlarla yetinmeyen Tokat Denetimli Serbestlik Müdürlüğü, işbirliği içinde olduğu LC Waikiki Mağazacılık sayesinde 29 çocuğa bayramlık kıyafetler temin etti. Kıyafetler, Tokat Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Çoban, Cumhuriyet Savcısı Muhammed Yusuf Göztepe ve Denetimli Serbestlik Müdürü Vedat Gülşen tarafından dağıtıldı. İlçelerde ikamet eden ve il merkezine gelemeyen çocukların kıyafetleri ise evlerine teslim edildi.

Ayrıca, Tokat Berberler ve Kuaförler Odası Başkanlığı tarafından sağlanan ücretsiz saç kesimi imkanıyla çocuklar bayram için hazır hale getirildi. Müdür Vedat Gülşen, yapılan faaliyetlerle ilgili olarak duygularını dile getirerek, "İhtiyaç sahibi ailelere ulaşıp çocuklara bayram sevinci yaşatmanın mutluluğunu yaşıyorum. Bu tür etkinliklere devam edeceğiz. Kamu kurumlarına, Türk Kızılayı Tokat İl Başkanlığı'na, Tokat Diyanet Vakfı'na, Tokat Ayakkabıcılar Odası Başkanlığı'na ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi.