Banu Parlak'ın sahibi olduğu güzellik merkezine düzenlenen silahlı saldırı ile ilgili davada, azmettirici olarak yargılanan Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat, Küçükçekmece 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde hakim karşısına çıktı. Peki Dilan Polat duruşmada neden gözyaşlarına boğuldu! Hapis cezası alacak mı? İşte detaylar...

İddianamede, Dilan ve Engin Polat çifti ile Sezgin Polat, 'Birden fazla kişiyle birlikte silahla tehdit' ve 'Mala zarar verme' suçlarından 8 yıla kadar hapis cezası talebiyle yargılanıyor. Duruşma sırasında Dilan Polat, kızı Nilda ve eşi Engin Polat ile duygusal anlar yaşadı. Dilan Polat, kızına dokunmak istedi ancak hakim tarafından izin verilmedi. Engin Polat ile kısa süreli el ele tutuşan Dilan, kızına seslenerek, "Kızım seni çok seviyorum" dedi.

Engin Polat ise duruşmada aylık 200 bin TL gelir elde ettiğini belirtti.

Gülseren Ceylan neden gündem oldu, kaç yaşında, evlendi mi, kiminle evlendi? Gülseren Ceylan neden gündem oldu, kaç yaşında, evlendi mi, kiminle evlendi?

Ayrıca firari sanıklar Barış Boyun, Beratcan ve Batin Can Gökdemir için de çeşitli suçlamalarla 23 yıla kadar hapis cezası isteniyor. Duruşma, Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianame doğrultusunda devam ediyor. Dilan Polat, ifadesinde kendilerine yönelik iftira atıldığını ve tehdit edildiğini öne sürdü, beraatini talep etti.