Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump, son zamanlarda adından sıkça söz ettiriyor. Ünlü iş adamı ve eski ABD Başkanı Donald Trump'ın tek kızı olan Tiffany, hayatı ve özel yaşamıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Peki, Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump kimdir, kaç yaşında? Tiffany Trump evli mi, ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Donald Trump'ın kızı Tiffany Trump kimdir?

Tiffany Ariana Trump, 13 Ekim 1993 tarihinde Florida'nın West Palm Beach şehrinde St. Mary's Hastanesi'nde dünyaya geldi. Babası Donald Trump'ın ünlü bir kuyumcu mağazasına gösterdiği saygı ve Trump Tower'ın inşası için yapılan simgesel New York City mağazasının hava haklarının satın alınmasına atıfta bulunmak için özel bir anlam taşıyan adıyla doğdu. Ebeveynleri, o zamanlar emlak geliştiricisi olan Plaza Hotel'de gösterişli bir düğünde evlenmişlerdi ancak Tiffany'nin doğumu, resmi evliliklerinden sadece birkaç ay önce gerçekleşmişti.

Yakup Orakçı, Anadolu Basın Yayın Birliği'nde güven tazeledi Yakup Orakçı, Anadolu Basın Yayın Birliği'nde güven tazeledi

Tiffany Trump ne iş yapıyor?

Tiffany, lise eğitimini Kaliforniya'da tamamladı ve annesi Marla Maples tarafından büyütüldü. Daha sonra Pennsylvania Üniversitesi'nden mezun oldu. 2016'da üniversiteden mezun olduktan sonra Tiffany, Amerikalı bir internet fenomeni, şarkıcı ve model olarak tanınmaya başladı. Kendi kişisel başarılarının yanı sıra, babası Donald Trump'ın kızı olarak da kamuoyunda bilinir.

Tiffany Trump evli mi, eşi kim?

Tiffany Trump, 2018 yazında şu anki eşi Michael Boulos ile tanıştı. İkili, Lindsay Lohan'ın Yunanistan'ın Mikonos kentindeki bir plaj kulübünde buluştu. İlişkilerini kamuoyundan gizli tutan çift, hızlıca ciddi bir adım atarak Ocak 2019'da ilişkilerini resmi olarak ilan ettiler. 12 Kasım 2022'de Palm Beach'teki Mar-a-Lago'da gerçekleşen muhteşem bir törenle evlendiler. Donald Trump, kızını bu özel gününde koridorda gezdirdi ve baba-kız dansına katıldı.

Tiffany Trump kaç yaşında?

Tiffany Trump, şu anda 31 yaşında. Genç yaşına rağmen, hem kariyerindeki başarılarıyla hem de özel hayatındaki önemli adımlarıyla dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Trump ailesinin bir parçası olarak, Tiffany Trump, hem iş dünyasında hem de sosyal hayatta aktif rol alıyor ve hayranlarının ilgisini çekmeye devam ediyor.