Haber: Mustafa Işık

Antalya'nın Kemer ilçesinde düzenlenen Muay Thai Türkiye Şampiyonası'nda, Ersan Turan Spor Kulübü'nün başarılı sporcularından Ebubekir Polat, 86 kilogram gençler kategorisinde Türkiye şampiyonu oldu. Aynı organizasyonda, Evrim Kurtuluş Adıgüzel de 42 kilogram gençler kategorisinde Türkiye üçüncüsü olarak dikkat çekti.

Sivasspor’da Başakşehir maçı hazırlıkları başladı Sivasspor’da Başakşehir maçı hazırlıkları başladı

Ebubekir Polat, Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Zafer Kazandı (2)

Muay Thai'nin Türkiye'deki en önemli organizasyonlarından biri olan şampiyonada, Ersan Turan Spor Kulübü'nün sporcuları büyük bir başarıya imza attı. Ebubekir Polat, kategorisinde gösterdiği üstün performansla Türkiye şampiyonluğunu elde ederken, Evrim Kurtuluş Adıgüzel de bronz madalya ile Türkiye adına gurur verici bir sonuç elde etti.

Bu önemli başarıların ardından, Ebubekir Polat ülkemizi uluslararası alanda temsil etmeye hazırlanıyor. Polat, 3-14 Eylül 2024 tarihleri arasında Tayland'ın başkenti Bangkok'ta düzenlenecek olan Gençler Dünya Şampiyonası'nda Türkiye'yi temsil edecek.Ebubekir Polat, Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Zafer Kazandı (3)

Antalya'nın sporcuları, başarılarıyla Türk sporunun geleceği için umut verirken, Ebubekir Polat'ın uluslararası alandaki performansı merakla bekleniyor.

“Sporcularımızı Üstün Başarılarından Dolayı Kutluyorum”
Antrenör Dr. Ersan TURAN Antalya Kemer’de gerçekleştirilen Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Kulübümüz Sporcularından; Ebubekir Polat Gençler 86 kg.da Türkiye Şampiyonu ve Evrim Kurtuluş Adıgüzel Gençler 42 kg. Türkiye 3. olmuştur. Sporcularımızdan Ebubekir Polat ülkemizi temsilen  03-14 Eylül 2024 tarihlerinde Tayland/Bangkok’ta yapılacak olan Gençler Dünya Şampiyonasına katılacaktır. Sporcularımızı üstün başarılarından dolayı kutluyor, ilimize ve Spor Kulübümüze hayırlı olmasını diliyorum. Ayrıca desteklerini esirgemeyen Tokat Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüze  ve Tokat halkımıza teşekkür ediyorum." dedi.Ebubekir Polat, Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Zafer Kazandı (5)Ebubekir Polat, Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Zafer Kazandı (4)Ebubekir Polat, Muay Thai Türkiye Şampiyonasında Zafer Kazandı (6)