Haber: Mustafa Işık

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden Filistin destekçilerine  davet! Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi'nden Filistin destekçilerine davet!

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi (TOGÜ) Eğitim Fakültesi, sanatın gücünü ve çocukların bakış açısını ön plana çıkaran iki önemli etkinliğe ev sahipliği yaptı. “Ben Büyüyünce” ve “Çocukların Gözünden Tokat” adlı resim sergileri, TOGÜ Taşlıçiftlik İlkokulu ile iş birliği içinde düzenlendi.Whatsapp Image 2024 04 24 At 15.19.00Eğitim Fakültesi binasında gerçekleştirilen sergilerin açılışına, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Erdal Şenocak, Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Kır, akademik ve idari personel ile öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Açılışta, Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamza Üstün yönetiminde çocuk korosu konseri de izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.Whatsapp Image 2024 04 24 At 15.19.02

Sergiler, öğrencilerin gözünden sanatın farklı yansımalarını sunarken, öğrencilerin yeteneklerini ve duygularını resme dönüştürdüğü eserlerle dikkat çekti. Ayrıca, etkinlik kapsamında meslek atölyeleri stantları da ziyaretçilere meslekler hakkında bilgi verirken, pratik deneyim imkanı sağladı.

Whatsapp Image 2024 04 24 At 15.19.02 (1)