Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyıl’ının Emekçileri İftar Programı'nda emeklilere yönelik önemli açıklamalarda bulundu. Konuşmasında, emeklilere yapılan destekler ve iyileştirmeler hakkında bilgi veren Erdoğan, geçen sene olduğu gibi bu yıl da emeklilere bayram ikramiyesi ödeneceğini duyurdu. Geçen yıl her bir emekliye tek seferlik 5'er bin liralık ödeme yapıldığını hatırlatan Erdoğan, bu yıl ise bayram ikramiyelerinde yüzde 50 artışa gidildiğini belirtti. Peki, emekliler bayram ikramiyesini ne zaman alacak? Bayram ikramiyesi ne zaman hesaplara yatacak? 2024 Ramazan bayramı emekli ikramiyesi ne kadar? İşte detaylar...

EMEKLİ MAAŞLARINDA İYİLEŞTİRMELER DEVAM EDECEK

Niksar'da sürücülere ceza yağdı! Niksar'da sürücülere ceza yağdı!

Erdoğan, emeklilere müjde vererek, "Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerini inşallah bayramdan önce hesaplarına yatırmış olacağız" dedi. Ayrıca, memurların aylıklarında da yüzde 50'ye yakın bir artış sağlandığını vurguladı. Emekli sayısının artmasına rağmen, emeklilerin ücretlerinde önemli iyileştirmeler yapıldığını dile getiren Erdoğan, bu desteğin devam edeceğini belirtti.

BAYRAM İKRAMİYELERİ BU TARİHTE YATACAK

Erdoğan'ın açıklamalarına göre, Emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyesi 2-5 Nisan tarihleri arasında hesaplara yatırılacak. Bu uygulama ile emeklilere bayram sevinci yaşatılacak ve onların maddi durumlarına destek olunacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamaları, emekliler arasında sevinçle karşılanırken, hükümetin emeklilere verdiği önemi bir kez daha gösterdi.