Emel Sayın, gelecekteki projeleri hakkında hayranlarını merakta bıraktı. Henüz kesinleşmeyen projeler, sanatçının hayranları arasında büyük bir heyecan yaratmış durumda. Peki Emel Sayın’ın hayatı film olacak mı? İşte detaylar... 

Türk müziğinin efsane ismi Emel Sayın, Bostancı Gösteri Merkezi'nde gerçekleştirdiği konser öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Geçtiğimiz yıl geçirdiği ameliyat sonrası sağlık durumu hakkında bilgi veren Sayın, artık daha iyi olduğunu belirtti.
"Mavi Boncuk" lakabıyla tanınan Sayın, konser öncesi muhabirlerle gerçekleştirdiği samimi sohbette, sahneye çıkmanın heyecanını hiç kaybetmediğini ifade etti. Sanatçı, "Benim her zaman heyecanım var. Ellerim titriyor, soğuk terliyorum. Hep ilk defa sahneye çıkıyormuşum gibi heyecanlanıyorum," dedi.

Osmangazi'den gençlere 19 Mayıs hediyesi Osmangazi'den gençlere 19 Mayıs hediyesi

Emel Sayın ayrıca, eklemlerindeki sorun nedeniyle geçirdiği ameliyatın ardından 6-7 ay sahnelerden uzak kaldığını, ancak şimdi sağlığının yerinde olduğunu ve dikkatli bir şekilde kariyerine devam ettiğini aktardı. "Başarılı bir ameliyat geçirdim ve şimdi iyiyim," şeklinde konuştu. 

Emel Sayın'ın hayatı film mi olacak?

Son zamanlarda pek çok sanatçının hayatının filme alınması trendine değinen Sayın, kendi hayatının film senaryosunun yazım aşamasında olduğunu, ayrıca bir belgesel çekimi ve kitap projesinin de gündemde olduğunu açıkladı. Sayın, "Film teklifleri alıyorum ama sonuçlarını henüz bilemiyorum. Farklı ve değişik şeyler yapacağız gibi geliyor," ifadelerini kullandı.