27 Ocak Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlanan Kaymakam Kararnamesi ile Almus İlçe Kaymakamlığına atanan Emre Çömen merak ediliyor. Peki, Emre Çömen kimdir, kaç yaşında, nereli, evli mi, eşi kim, daha önce nerelerde görev yaptı? İşte detaylar...

Emre Çömen kimdir, nereli, kaç yaşında?

Ankara'nın Altındağ ilçesinde doğan ve eğitim hayatını başkentte tamamlayan kaymakam, Gazi Üniversitesi İktisadi İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden mezun oldu.

Emre Çömen hangi görevlerde bulundu?

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Kaymakam Adaylığı Sınavı'nı başarıyla geçerek mesleğe adım atan kaymakam, Kastamonu, Burdur, Yozgat, Şanlıurfa ve Çanakkale gibi çeşitli illerde stajlarını tamamladı.

Giresun Çamoluk Kaymakamlığı ve Kastamonu Vali Yardımcılığı vekâleten görevlerde bulunan kaymakam, aynı zamanda yurtdışında yaklaşık 7 ay boyunca Nottingham Trend Üniversitesi'nde İngilizce eğitimi aldı. Bu süreçte, Kastamonu Bozkurt'ta meydana gelen sel felaketinde ve Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde Gaziantep Nurdağı ilçesinde Koordinatör Kaymakamlık görevini üstlendi.

Emre Çömen evli mi, eşi kim?

Kaymakam Emre Çömen'in medeni hali ile ilgili bir bilgi bulunmamaktadır.

Emre Çömen ve Almus Kaymakamlığı

İçişleri Bakanlığının 108. Dönem Kaymakam adayları arasında yapılan kura çekimi sonucunda, 18 Eylül 2023 tarihli Bakanlık onayıyla Almus ilçesine atanması gerçekleşen kaymakam, 25 Eylül 2023 tarihinde görevine başladı. Almus'un yeni kaymakamının atanma kararı, 27 Ocak Cuma günü Resmi Gazete'de yayımlanan Kaymakam Kararnamesi ile duyuruldu. İlçe halkı, yeni kaymakamlarını coşkuyla karşılamış ve göreve başlamasının ardından Almus'ta bir dizi tanışma ve inceleme ziyaretleri gerçekleştirmiştir.