Haber: Mustafa Işık

Tokat'ın önde gelen firmalarından Erbaa Tuğla, TÜYAP'ın İstanbul'da düzenlediği yapı fuarına katılarak büyük ilgi gördü. Firma, 17-20 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen 46. TURKEYBUILD İstanbul Yapı Fuarı'na katılarak başarılı bir çıkış gerçekleştirdi.

Tokat’ta mutfak tüpü bomba gibi patladı Tokat’ta mutfak tüpü bomba gibi patladı

Erbaa Tuğla Genel Müdürü Fatih Nas, fuara ilişkin yaptığı açıklamada, "Bizi ziyaret eden herkese gönülden teşekkürlerimizi sunarız. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 46’ncısı gerçekleştirilen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük, dünyada ise beş büyük yapı fuarından biri olma özelliğini taşıyor. Fuar, hem yerel hem de yabancı katılımcıları bir araya getiren önemli bir platform görevi görüyor. Ziyaretçilerini cezbeden fuar, yeni iş birliklerinin kurulmasında da büyük rol oynuyor" dedi.

Erbaa Tuğla, Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü (2)

Nas, Erbaa Tuğla'nın faaliyetleri hakkında da bilgi vererek, "Uzun yıllardır tuğlanın sunmuş olduğu nostalji, konfor ve kolaylıkları değerli kullanıcılarımızla buluşturuyoruz. Müşterilerimize en iyi hizmeti verebilmek adına kendimizi her gün geliştiriyoruz. Dünyanın birçok ülkesindeki tuğla üreticileri ile iletişim halinde olup AR-GE çalışmalarımızı sürdürüyoruz" şeklinde konuştu.

Tokat'ın gururu Erbaa Tuğla, kültür tuğlası, inşaat tuğlası çeşitleri, ateş tuğlası çeşitleri, klinker kaplama tuğlası, pres tuğla çeşitleri ve kültür taşı üretimiyle sektörde öne çıkıyor.

Erbaa Tuğla, Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü (4)Erbaa Tuğla, Turkeybuild İstanbul Yapı Fuarı'nda Büyük İlgi Gördü (3)