Haber: Mustafa Işık

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig'in heyecan dolu Play-Off mücadeleleri öncesinde, Merkür Jet Erbaaspor, dostane bir jestle aynı ligde mücadele eden Tokat Belediye Plevnespor’a moral desteği verdi.

Play-Off karşılaşmaları öncesi, Merkür Jet Erbaaspor yönetimi temsilen Mustafa Çamlıbel ve Erkan Akpolat, Tokat Belediye Plevnespor'un antrenmanını ziyaret etti. Ziyarette, Erbaaspor Başkanı Halis Din'in selamı iletilirken, işlerinin yoğunluğundan dolayı kendisinin katılamadığı belirtildi.Başkan Halis Din’den Plevnespor’a Play Off’ta Başarılar Diledi (3)

Gisdol: “Çok büyük bir adım attık” Gisdol: “Çok büyük bir adım attık”

Antrenman öncesinde yapılan ziyarette Çamlıbel ve Akpolat, İDAŞ Çatalcaspor ve Play-Off maçları için Plevnespor'a başarılar diledi. Jestlerini sunarak moral vermek isteyen  Merkür Jet Erbaaspor Başkanı Halis Din'in gönderdiği baklava ve çiçeklerle Plevnespor'a vererek destek mesajı verdiler.

Bu dostane ziyaret, iki kulübün arasındaki dayanışma ve rekabetin güzel bir örneği olarak kayda geçti. Her iki takım da Play-Off maçlarında en iyi performanslarını sergilemeye hazırlanıyor.Başkan Halis Din’den Plevnespor’a Play Off’ta Başarılar Diledi (1)