Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, "sözümüzün arkasındayız" diyerek staj ve çıraklık sigortası mağdurlarına olan desteğini tekrarladı. Erbakan, staj ve çıraklık sigortası kanununda değişiklik teklifinin TBMM'ye komisyona verildiğini belirtti. Ancak mecliste çoğunluğa sahip olmadıkları için bu kanunu çıkarmak için diğer partilerden destek beklediklerini ifade etti. 3308 sayılı kanun bugün düzeltilmezse, Yeniden Refah Partisi iktidarında mağduriyetin çözüleceğini vurguladı.

Dernek Başkanı Murat Aydın ise staj ve çıraklık mağdurlarının durumuna dikkat çekerek, binlerce insanın bu konuda mağdur olduğunu belirtti. Aydın, çocuk yaşta çalıştıkları halde emeklilik haklarından yararlanamayan bu kişilere desteklerinden ötürü Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan'a teşekkür etti.

Staj ve çıraklık mağdurlarının sorunlarına çözüm bulmak için federasyona bağlı derneklerin güçlerini birleştirdiği vurgulandı. Yapılan açıklamaların ardından, mağduriyetin giderilmesi için tüm tarafların iş birliği yapması gerektiği vurgulandı.

III. AR-GE Proje Pazarı ve Üniversite Tanıtım Fuarı Erzincan’da Açıldı III. AR-GE Proje Pazarı ve Üniversite Tanıtım Fuarı Erzincan’da Açıldı