Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevine atanarak dikkatleri üzerine çeken Levent Çakmur, Erzurum Teknik Üniversitesi'nde Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı yapmıştır. Tecrübeli bir spor yöneticisi olan Çakmur, öncesinde Trabzon'da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü görevini başarıyla yürütmüştür. Erzurum'a atanmasıyla birlikte, spor alanındaki deneyimini ve bilgisini bu kez Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nde değerlendirecektir.

Levent Çakmur'un doğum tarihi  ve asıl memleketi hakkında net bilgilere ulaşılamamıştır. Levent Çakmur'un babası Erzurumspor eski kulüp müdürü Tuncer Çakmur'dur. Levent Çakmur, eğitimci olan Eşi Esra Çakmur'u 2020 yılında kaybetmiştir. Levent Çamkur 3 çocuk babasıdır.

Ancak, görevine atanmasıyla birlikte, Erzurum'da önemli bir göreve sahip olduğu ortaya çıkmıştır. Bu görevinde gençlik ve spor faaliyetlerini geliştirmek, gençlerin spor yapma olanaklarını artırmak ve toplumun sporla daha fazla iç içe olmasını sağlamak gibi önemli sorumlulukları üstlenmiştir.

Bıçaklı saldırıya uğrayan üniversiteli kurye Ata Emre Akman kimdir? Katili yakalandı mı? Bıçaklı saldırıya uğrayan üniversiteli kurye Ata Emre Akman kimdir? Katili yakalandı mı?

Spor alanında Erzurum'un potansiyelini değerlendirmek ve gençlere sağlıklı bir yaşam tarzı benimsetmek için çalışmalar yapması beklenen Çakmur'un, deneyimli bir ekip ve yerel paydaşlarla birlikte bu hedeflere ulaşması hedeflenmektedir. Erzurum'un zengin spor kültürünü daha da geliştirerek, gençlerin ve sporcuların potansiyellerini ortaya çıkarmak için çalışacak olan Çakmur'un, bu görevde başarılı olacağına inanılıyor.