Haber: Mustafa Işık

Gisdol: “Çok büyük bir adım attık” Gisdol: “Çok büyük bir adım attık”

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Lig'de hafta sonu oynanacak olan müsabakaların hakemlerini açıkladı. Merkür Jet Erbaaspor - Belediye Kütahyaspor maçını Onur Güneş yönetecek. İDAŞ Çatalcaspor - Tokat Belediye Plevnespor müsabakasında ise Semih Kurt düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, TFF 3. Ligde hafta sonu oynanacak olan müsabakaların hakemlerini açıkladı. MHK'nın yaptığı atamalara göre, TFF 3. Lig 3. Grubun 30. Haftası'nda 27 Nisan Cumartesi günü Erbaa İlçe Stadyumunda oynanacak olan Merkür Jet Erbaaspor - Belediye Kütahyaspor maçını Ankara Bölgesi C Klasman Hakemi Onur Güneş yönetecek. Hakem Güneş’in yardımcılıklarını ise Kayseri Bölgesi C Klasman Yardımcı Hakemi Ali Etlikci ve  Bolu Bölgesi C Klasman Yardımcı Hakemi  Batuhan Topçu yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise Ankara Bölgesel Hakemi Berat Osmancıklı görevlendirildi.
TFF 3. Lig 4. Grubun 30. Haftası'nda 27 Nisan Cumartesi günü  Çatalca İzzettin Stadyumunda İDAŞ Çatalcaspor - Tokat Belediye Plevnespor müsabakasında Eskişehir Bölgesi B Klasman Hakemi Semih Kurt düdük çalacak. Hakem Kurt’un yardımcılıklarını ise Eskişehir Bölgesinden B Klasman Yardımcı Hakemi Ömer Yasin Gezer ve B Klasman Yardımcı Hakemi Bedirhan Soydemir yapacak. 4. hakem olarak ise Sakarya Bölgesinden C Klasman Hakemi Tayfun Güz görevlendirildi.