Süper Lig'de zirve takibi veren Galatasaray, son haftalarda aldığı galibiyetlerle moral bulmuş durumda. Bu coşkuya rağmen, Kasımpaşa maçı öncesinde Sergio Oliveira cephesinde yaşanan gelişmeler kafa karışıklığı yaratıyor. 

Hasan Can Cem Yılmaz olayı nedir, birbirleri hakkında ne dediler? Hasan Can Cem Yılmaz olayı nedir, birbirleri hakkında ne dediler?

Sarı-Kırmızılılar Kasımpaşa Maçı için Ter Döküyor!
Galatasaray, Süper Lig'in zirve yarışı için kritik önem taşıyan Kasımpaşa deplasmanına hazırlanıyor. Teknik Direktör Okan Buruk önderliğinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapılan antrenmanda tempo yüksekti.

Yoğun Antrenman Temposu:
Dinamik ısınmayla başlayan antrenman, 8'e 2 pas çalışmasıyla devam etti. Bire bir oyun ve topa sahip olma çalışmalarıyla futbolcuların becerileri geliştirildi. Antrenman, çift kale maçla sona erdi. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarla Sergio Oliveira'nın affedildiği düşünülse de gerçek durum hakkında net bir bilgi verilmedi.

Çalışmalar Salı Günü Devam Edecek
Galatasaray, Kasımpaşa maçı için 12 Mart Salı günü saat 17.00'de yapacağı antrenmanla çalışmalarını sürdürecek.

Neden Kadro Dışı Kalmıştı?
Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nda Fatih Karagümrük'e 2-0 kaybettiği karşılaşmanın ardından Sergio Oliveira, Teknik Direktör Okan Buruk ile bir tartışma yaşamıştı. Konuyla ilgili konuşan Erden Timur, "Sergio Oliveira fiili olarak kadro dışı. Ylnetim Kurulu hakkındaki kararı verecek" ifadelerini kullanmıştı.