Gelinim Mutfakta programının final gününde büyük bir sürpriz yaşandı. Aleyna ve kayınvalidesi Songül Hanım'ın yarışmadan çekilmesi izleyicileri şaşırttı. Peki, Gelinim Mutfakta Aleyna neden elendi? Gelinim Mutfakta Aleyna neden diskalifiye oldu, ayrıldı? İşte detaylar...

Gelinim Mutfakta Aleyna neden elendi?

Gelinim Mutfakta'nın 1380. Bölümünde Aleyna'nın stüdyoda olmaması dikkat çekti ve programın sunucusu Nursel Ergin tarafından yapılan açıklamaya göre, Aleyna ve Songül Hanım diskalifiye edildi. Nursel Ergin, Aleyna'nın sağlık sorunları nedeniyle bir süre yarışmadan uzak kaldığını ve iyileştikten sonra tekrar yarışmaya dönmek istediğini belirtti. Ancak, son günlerde Aleyna ve Songül Hanım'ın iletişim kopukluğu yaşadıklarını ve yapılan davetlere cevap vermediklerini ifade etti.

Ekip, Aleyna ve Songül Hanım'a ulaşmaya çalıştıklarını ancak başarılı olamadıklarını ve sonunda gelen mesajlarda yarışmaya katılmama kararlarının ailevi sebepler ve "kazanamıyorsam niye geleyim" gibi düşündürücü bahanelerle desteklendiğini açıkladı.

Melisa Aslı Pamuk hamile mi? Neden gizlice evlendi? Melisa Aslı Pamuk hamile mi? Neden gizlice evlendi?

Bu gelişmeler ışığında Aleyna ve Songül Hanım diskalifiye edildi ve yerlerine Özge Zorlu ve eşinin yengesi Semra Safça dahil oldu.

Gelinim Mutfakta'nın bu haftaki finalinde yaşanan bu şok karar, izleyicileri ve takipçileri oldukça şaşırttı.