Kanal D’nin, sunuculuğunu Nursel Ergin’in yaptığı, çok izlenen, fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da 
gelinler bu sezon her gün bir çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi gelin ise tam 10 adet altın bileziği koluna takıyor. Gelinim Mutfakta'nın 26 Ocak 2024'te yayınlanan 1310. Bölümünde Selda Kartop, Tuğba Erurul, Yeşim Öksüz ve Melahat Demir "Hurmalı Pasta" için yarıştı. Peki bu hafta birincilik ödülü 10 altın bileziği kim kazanacak? Kasadaki diğer bilezikler kime verilecek? İşte detaylar...

Program konseptine göre her hafta, haftanın birincisi seçiliyor, puanı en düşük olan yarışmacı elenerek yarışmaya veda ediyor.  Bugünkü finalde kim elenerek yarışmaya veda edecek? Yarışmanın heyecan dolu finali seyirciler tarafından merakla araştırılıyor. Gelinim Mutfakta gelinlerinin puan durumu ve yarışmanın detayları haberimizde. 

26 Ocak Gelinim Mutfakta bugün kim elenecek? 

Gelinim Mutfakta puan durumu izleyiciler tarafından arama motorlarında araştırılıyor. Bugün kimin birinci olacağı ise merak konusu oldu. Yarışmacıların kıyasıya mücadele ettiği programda bugünün birincisi ve puan durumu izleyiciler tarafından heyecanla bekleniyor.  

Gelinim Mutfakta 26 Ocak Cuma ne yapıldı? 

Gelinim Mutfakta'nın 26 Ocak 2024'te yayınlanan 1310. Bölümünde Selda Kartop, Tuğba Erurul, Yeşim Öksüz ve Melahat Demir "Hurmalı Pasta" için yarıştı. 

Gelinim Mutfakta gelinlerinin puan durumu

Gelinim Mutfakta yarışmasında bugün diğer yarışmacılardan daha yüksek puan alarak çeyrek altının kazananı Selda oldu. Sırasıyla puan durumu şu şekilde:
Selda: 16 puan
Tuğba: 15 puan
Yeşim: 15 puan
Melahat: 9 puan

Gelinim Mutfakta'nın 22 Ocak 2024'te yayınlanan 1306. Bölümünde Selda Kartop, Tuğba Erurul, Yeşim Öksüz ve Melahat Demir "Çoban Böreği" için yarıştı. 23 Ocak 2024'te yayınlanan 1307. Bölümünde Selda Kartop, Tuğba Erurul, Yeşim Öksüz ve Melahat Demir "Ağır Misafir Tatlısı" için yarıştı. 24 Ocak 2024'te yayınlanan 1308. Bölümünde Selda Kartop, Tuğba Erurul, Yeşim Öksüz ve Melahat Demir "Karadeniz Pide" için yarıştı. 25 Ocak 2024'te yayınlanan 1309. Bölümünde Selda Kartop, Tuğba Erurul, Yeşim Öksüz ve Melahat Demir "Çıtır Çıtır Tavuk Burger" için yarıştı.
Kanal D’nin, sunuculuğunu Nursel Ergin’in yaptığı, çok izlenen, fenomen yarışma programı Gelinim Mutfakta'da 
gelinler bu sezon her gün bir çeyrek altın kazanırken, haftanın birincisi gelin ise tam 10 adet altın bileziği koluna takıyor.