Danışment Gazi Anadolu Lisesi Müdürü, Takım Antrenörü, Türkiye Dağcılık Federasyonu Tokat İl Temsilcisi ve Nidost Kurucu Başkanı İlker Melikoğlu, 1126 sporcuyla Çorum'da gerçekleştirilen şampiyonanın son yarışında başarıları övgüyle anlattı.

Niksar Belediye Spor, farklı kategorilerde katıldığı yarışlarda sezon boyunca gösterdiği üstün performansla E 18 A ve E 18 B Türkiye şampiyonluklarını kazandı. Ayrıca Ferdi kategorilerinde de önemli başarılar elde edildi; Münevver Korkmaz K 18 A'da Türkiye üçüncüsü, Bennu Çakmak K 20 B'de Türkiye üçüncüsü ve Bartu Koç E 18 B'de Türkiye şampiyonu oldu.

Başkanlardan başarılı basketbol maçında keyifli anlar Başkanlardan başarılı basketbol maçında keyifli anlar

Melikoğlu, sporcuların Niksar'ın yetiştirdiği çocuklar olduğunu belirterek, çeşitli liselerde eğitimlerine devam ettiklerini vurguladı. Öğrencilerin sosyal ve sportif alanlarda gelişimlerine önem verdiklerini ve Milli Eğitim Bakanlığı'nın bu doğrultuda yaptığı değişiklik ve uygulamalarla desteklediğini dile getirdi.

Başarıda emeği geçen herkese teşekkürlerini ileten Melikoğlu, özellikle veliler, öğretmenler ve Niksar Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Niksar Belediye Başkanı Sayın Semih Tepebaşı'na şükranlarını sundu.

Niksar Belediye Spor'un elde ettiği bu başarılar, bölgenin spor potansiyelini ve gençlerin yeteneklerini sergilemesi açısından önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. 7 Mayıs 2024 tarihinde Yozgat'ta yapılacak olan finalde, şampiyonluk için mücadele edecek olan sporcular, Niksar'ı daha da gururlandırmak için hazırlıklarını sürdürüyor.