Son günlerde internetin gündemine bomba gibi düşen iddialar, milyonlarca kullanıcının en sık kullandığı e-posta servisi olan Gmail'in kapanacağı yönündeydi. Ancak Google'dan gelen resmi açıklama, bu endişeleri dağıttı. eki, Google Gmail kapanacak mı? İşte detaylar...

Google Gmail kapanıyor mu?

Öncelikle, Google'ın oturum açma sayfasında yapılacak değişiklikler ve Gemini adına özür dilemesi gibi çeşitli haberler dikkatleri üzerine çekti. Ancak akşam saatlerinde ortaya  Gmail'in kapanacağı iddiası atıldı. X'te dolaşan bir görselde, 1 Ağustos 2024 tarihiyle birlikte Gmail'in kapatılacağına dair bir not bulunuyordu. Bu iddia, sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı.

Vali Hatipoğlu’ndan 19 Mayıs mesajı! Vali Hatipoğlu’ndan 19 Mayıs mesajı!

Elon Musk'ın da bu konuda yaptığı paylaşım, iddiaların daha da büyümesine neden oldu. Google'ın kendi kendini vurduğu temsili bir görsel paylaşan Elon Musk'ın gönderisinin altına binlerce yorum geldi.

Ancak asıl haber, Google'ın resmi Twitter hesabından geldi. Gmail'in kapanmayacağını net bir şekilde belirten bir açıklama, kullanıcıları rahatlattı. Google, "Gmail kalıcıdır" şeklindeki net mesajıyla, kullanıcılarının endişelerini giderdi.

Bu gelişmeler ışığında, Gmail'in kapanacağına dair iddiaların temelsiz olduğu ortaya çıktı. Google'ın bu konuda net bir duruş sergilemesi, milyonlarca kullanıcının rahat bir nefes almasını sağladı.